„Hihetetlen érzés, ami van ebben a stadionban már a harmadik napja” – így élte meg Azahriah a tripla-Puskást (videó)

Zömmel a kulisszák mögötti felvételekkel köszönte meg mindenkinek Azahriah a koncerteket.

Azahriah, a népszerű előadó, egy videóban osztotta meg élményeit, amelyben eddig nem látott felvételeken keresztül mutatja be a készülődést és a koncertek hangulatát. A videóban Baukó Attila szemszögéből is láthatjuk az eseményeket, beleértve a stábtagokat, a közönség tagjait és a nemrég elhunyt menedzseréről, Ferich Balázsról szóló megemlékezést is. A felvétel végén Azahriah szerényen megköszöni a rajongóknak és a résztvevőknek a koncerteket.

Azahriah triplázása a Puskás Arénában sokáig emlékezetes marad, hiszen fiatal zenészként sikerült olyat alkotnia, amelyre nem gyakran van példa a zenei életben. Most olyan felvételek láttak napvilágot, amelyeket mi még nem láthattunk, és amelyekben a zenekar, a stáb és a közönség mellett a menedzsmentjének nemrég elhunyt tagjáról, Ferich Balázsról is megemlékezett az énekes.

A hvg.hu tudósítói is jelen voltak Azahriah első Puskás-koncertjén, ahol a poptörténelmi eseményt figyelemmel kísérhették. Mint megírtuk, Azahriah vasárnapi koncertjén még egy különleges esemény is történt: Király Nóra, a Zöld Követ Egyesület alapítója osztott meg követőivel egy megható eseményt, amelynek Azahriah koncertjén volt a szemtanúja. Vasárnap este a fantasztikus Azahriah koncerten, a csodálatos "Rét" című számon közvetlenül mellettük lánykérés volt. Király Nóra szerint annyira cukik voltak, hogy könnybe lábadt a szemem – fogalmazott közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Azahriah Instagramra feltöltött videójában elmondta: „Ha ez a hangulat, ez az összvibe át fog jönni az embereknek, az tök jó lesz“ – mondja el a videó elején, a végén pedig egyfajta lezárásként, arra is választ kapunk, hogy Azahriah szerint ez összejött-e.

Hihetetlen érzés, ami ebben a stadionban van harmadik napja. Köszönöm szépen mindenkinek!

– hangzik el a videóban. 

A kritikusok és a menedzserek is elaléltak

Véleményével pedig koránt sincsen egyedül, hasonló véleményen volt koncertkritikájában  az Index újságírója is, aki szerint a triplázó előadó az egész országot összehozta a három koncertjével.

Mellette Azahriah jelenlegi menedzsere Tóth Gergő is elégedetten írt a show-k után. A szakember Facebook-posztjában kiemelte, hogy magyar előadó soha nem adott el ennyi jegyet korábban, ami miatt hatalmas kihívásnak élték meg a három koncertet az egész csapattal. Az volt a cél, hogy „ez a fantasztikus közönség, amely úgy szurkol Azinak, mint a nemzeti fociválogatottnak, büszke lehessen arra, hogy ez egy olyan magyar produkció, amelyik a nemzetközi színtéren is megállná a helyét” – írta.

Hozzá hasonlóan a 22 éves előadó korábbi menedzsere is méltatta egykori pártfogoltját, akire szakmai karrierje során a legbüszkébb. 

Négy éve, amikor ez a fiú megkeresett – bár nem tudta, merre menjen –, tudta, mit szeretne elérni. Raktam le már fontos útkockákat másoknak is, de erre a srácra vagyok a legbüszkébb. És talán ő az egyetlen, aki valóban utat is épített. Lehet dumálni, lehet eladni a lelkünk, lehet eltaposni másokat, lehet felégetni mindent, de az igazán nagy dolgok akkor születnek, ha nyitva marad a szemünk, és ha tisztán látunk

–írta Gyárfás Máté.

A Puskás Arénában az Index videós stábja is jelen volt, az ott készült anyagukat ide kattintva, vagy alább tekinthetik meg. 

(Borítókép: Azahriah 2024. május 25-én a Puskás Arénában. Fotó: Tövissi Bence / Index)