Az érdi ingatlanháború áldozatai: Halálos fenyegetések a család ellen

Az érdi ingatlanháborúban érintett családtagokat halálos fenyegetések érik, miközben az ügy még mindig nem zárult le. Az ingatlan korábbi tulajdonosai, akik a luxusvillát eladva a pénzt már elköltötték, most a bíróságot beadványokkal bombázzák, állítva, hogy a szerződés aláírása előtt elkábították őket.

Az érdi ingatlanháború körüli események még mindig nem értek véget, annak ellenére, hogy a luxusvilla korábbi lakói már kiköltöztek. A 180 millió forintos ingatlan ügyében érintett felek továbbra is jogi lépéseket tesznek, azt állítva, hogy a szerződés aláírása előtt elkábították őket, ezért a szerződés érvénytelen. A pénzt, amit már elköltöttek, nem hajlandóak visszaadni, mondván, hogy az fájdalomdíj, de a házba vissza szeretnének költözni.

N. László élettársa, R. Johanna, aki ellen több eljárás is indult agresszív viselkedése miatt, életveszélyesen megfenyegette az ingatlan jelenlegi, jogos tulajdonosának testvérét, Szabó Juditot, aki egy óvónő. A fenyegetés a nő munkahelye előtt történt, szerencsére a gyerekek és szülők már nem voltak jelen.

Szabó Judit a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy a fenyegetés miatt retteg, és nem csak saját magát, hanem gyerekeit is félteni kezdte. A rendőrségen feljelentést tett, és az eljárás már el is indult. A család félelemben él, és Szabó Judit már könnygáz spray-t vásárolt a gyerekeinek, a kislánya pedig csak egy bottal a párnája alatt mer elaludni.

Szabó Károly, az ingatlan jelenlegi tulajdonosa, szintén megdöbbent az eseten, és félti a családját. A Blikknek azt nyilatkozta, hogy bízik a törvényben és a bíróságban, és a végsőkig ki fog tartani az igaza mellett. Elmondása szerint több jogász és közjegyző is átnézte az iratokat, és az ingatlan vételárát banki utalással fizette ki, amiből az eladó másnap már egy 70 millió forintos luxusautót vásárolt.

N. László, aki korábban ügyvédjén keresztül üzent, hogy nem kíván nyilatkozni az ingatlanháborúval kapcsolatban, ellen több büntetőeljárás is indult, többek között garázdaság, csalás és rongálás miatt. Jelenleg egy korábban lebontásra ítélt házat alakít át luxusingatlanná, de hosszútávú tervei egyelőre ismeretlenek. Korábban egy könnyű szerkezetes házat adott el egy fiatal párnak, amely a vételár kifizetése után eltűnt.