A Csipes-Kozák botrány hatása a kajak-kenus sikercsapatra

Múlt héten robbant ki a botrány, amikor Kozák Danuta, a 37 éves klasszis kajakozó, a Facebookon számolt be arról, hogy Csipes Ferenc edző, aki egyben olimpiai bajnok kajakozó is, "erősen befolyásolt állapotban" masszázs közben, amikor ő "gyakorlatilag meztelen" volt, verbálisan molesztálta és sértegette a legkülönfélébb módokon.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a történteket követően felfüggesztette Csipes Ferencet. Az ügy legújabb fejleményeként Csipes Ferenc nevében egyesülete, a Budapesti Honvéd SE levélben bocsánatot kért Kozák Danutától, aki ezt elfogadta, így a szövetség megszüntette a tréner felfüggesztését.

A közösség véleménye megoszlik azzal kapcsolatban, hogy a botrány milyen hatással lesz a sikercsapatra és hogy képesek lesznek-e ezek után együtt dolgozni. A történtek vajon milyen hatással lesznek az egyesületre? A kérdésre a közönség 17 óráig szavazhatott.

A szavazás eredménye szerint a közönség véleménye megoszlik arról, hogy a Csipes-Kozák botrány tönkreteszi-e a kajak-kenus sikercsapatot. A válaszadók egy része szerint igen, míg mások szerint nem.