Eladó a "Reszkessetek betörők" családjának jól ismert háza

Ismét piacra került a "Reszkessetek betörők" című filmben szereplő McCallister család otthona, melyet most 5,25 millió dollárért (1,85 milliárd forint) kínálnak eladásra, és amely nemrégiben esett át egy teljeskörű felújításon.

A híres ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, akkor 1,6 millió dollárért kelt el, ami azt jelzi, hogy az elmúlt 12 évben az Egyesült Államokban több mint 200 százalékos lakásár-emelkedés ment végbe. Az öt hálószobás ingatlanban a felújítás során többek között egy beltéri kosárpályát és egy mozitermet is kialakítottak. Az értékesítéssel megbízott ügynök által készített videóban megtekinthetők a változások, amelyek a film óta történtek.

Az ingatlan Chicago egyik előkelő városrészében helyezkedik el, a tóparttól csupán néhány száz méterre. Az utóbbi időben végrehajtott teljeskörű felújításnak köszönhetően az ingatlan még vonzóbbá vált a potenciális vásárlók számára.

A cikk megjegyzi, hogy az itt szereplő információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Az ingatlan értékesítésével kapcsolatos további részletekért és a felújítás pontos leírásáért az értékesítő által készített videó ad tájékoztatást.