Gyerek Sziget: Tizenöt emeletes akadálypálya és számos program várja a családokat

A Generali Gyerek Szigeten idén is színes programokkal, koncertekkel és különféle aktivitásokkal várják a családokat június 21-23. között. A Hajógyári-szigeten megrendezésre kerülő eseményen a gyerekek és szüleik egyaránt találhatnak maguknak szórakoztató és fejlesztő programokat.

A vakáció kezdetét jelző rendezvényen énekesek, zenészek, bohócok és artisták szórakoztatják majd a látogatókat. A szervezők szerint a Generali Nagyszínpadon már péntek délelőtt kezdődnek a koncertek, többek között a Kiflihajó produkciójával és Halász Judit előadásával. Emellett fellép az Apacuka együttes, a Kiskalász, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás is szerepel a programban.

A kisebbeket Babajátszóház várja, ahol a szülők szakemberi tanácsadást is kaphatnak, míg a mozgás szeretetét a Gymnathlon programmal igyekeznek megalapozni. Az anyukák a Maminbaba hordozós fitness programban vehetnek részt, ahol a babák a hordozóban vagy pocakban élvezhetik az órákat.

A gyerekek kipróbálhatják ügyességüket az Óriás Ugrálóváron és a Generali Akadálypályán, ahol oklevelet is szerezhetnek. A Cserkésztáborban számháborúval vezethetik le a felesleges energiákat.

A Kukutyin időutazásra hív, az Állatsimogatóban a vidéki élet állataival ismerkedhetünk meg, a Kézműves Palotában pedig kreatív tevékenységek várnak. A Generali Nagy Családi Kalandjáték során ügyességi, logikai és kreatív feladatokkal találkozhatnak a gyerekek, és a The Human Safety Net Adománybüfében jó ügyért fogyaszthatnak palacsintát, limonádét, hot dogot.

A Gyerek Paradicsomban a környezetvédelem és fenntarthatóság áll a középpontban, gasztrokalandokkal és kreatív tevékenységekkel, mint például kertészkedés vagy sárkányrepítés. A Karamella cirkuszvilágában bohóctréfák és bűvészmutatványok szórakoztatják a közönséget, míg a Kezes-lábas Játszóházban különleges, hálózati áramtól független kerékpáros eszközökkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.