Mike Tyson rosszulléte egy repülőúton

Az egykori nehézsúlyú profiboksz-világbajnok, Mike Tyson rosszul lett egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőúton, ami miatt az utasok csak körülbelül fél órával a leszállás után hagyhatták el a gépet.

Az In Touch Weekly információi szerint a mentősöknek kellett ellátniuk Tysont, miután a gép leszállt, és emiatt az utasok 25 percig vártak a kiszállással. Tyson menedzsmentje e-mailben megerősítette a New York Postnak, hogy a sportoló jelenleg jól van.

A bokszoló hányingerre és szédülésre panaszkodott a leszállás előtt 30 perccel, ami egy fellángoló fekély miatt következett be. Tyson és az orvosi személyzet is hálás a gyors segítségért.

Mike Tyson a közelgő meccsre készül, amely július 20-án kerül megrendezésre az arlingtoni AT&T Stadionban, ahol a youtuberből profi bokszolóvá avanzsált Jake Paul lesz az ellenfele. Tyson elmondása szerint a felkészülést nagyon komolyan veszi, ennek érdekében pedig lemondott a szexről és a marihuánáról is.

A 2005-ben visszavonult bokszoló, aki legutóbb 2020-ban lépett ringbe Roy Jones Jr. ellen egy bemutató mérkőzésen, elárulta, hogy már két és fél hete tartózkodik mindkét szokásától.

Jake Paul, aki legutóbb februárban győzött Ryan Bourland ellen, és ezzel 9-1-re javította a rekordját, azt állítja, hogy a Netflix által közvetített közelgő meccs során végleg véget vet Tyson karrierjének. Paul hozzátette, hogy ő lesz az, aki "örökre elaltatja ezt az öregembert".

Paul egyetlen vereségét Tommy Furytól, Tyson Fury féltestvérétől szenvedte el 2023 februárjában.