MC Hawer gyomorfekéllyel küzd

Napok óta tartó rosszullét után kiderült, hogy MC Hawer vérszegény és gyomorfekélyben szenved. A mulatós sztár kórházba került, ahol a vizsgálatok során diagnosztizálták az állapotát.

MC Hawer már öt napja mellkasi szúrást érzett, ezért orvoshoz fordult, aki azonnal a sürgősségire utalta. A közösségi oldalán megosztott információk szerint a vérvétel megtörtént, és a rapper várta az eredményeket. A lapunknak nyilatkozva MC Hawer elmondta, hogy már jobban érzi magát, és a vérvétel alapján kiderült, hogy alacsony a hemoglobinszintje, ami vérszegénységre utal, ennek oka pedig a gyomorfekély.

A rapper nem csak égő és szúró érzéssel küzdött a gyomrában és mellkasában, hanem fáradtságot is tapasztalt az elmúlt fél év során. Elmondása szerint nehezen bírta a lépcsőzést, még a harmadik emeletre is alig tudott felmenni, és a fellépéseket is csak akaraterővel tudta teljesíteni. Most már érti, hogy mindez a vérszegénység miatt volt.

MC Hawernek mostantól speciális diétát kell követnie, és le kell mondania a kedvenc babos halkonzervjéről. Emellett gyomorvédőt is szed, és a következő héten további vizsgálatok várnak rá.