Úton a Property X konferenciára: biciklivel Balatonfüredre!

A Property X konferencia nulladik napján egy lelkes csoport kerékpárra pattant, hogy a fenntarthatóság jegyében tekerjenek el a balatonfüredi esemény helyszínére, az Anna Grand Hotelbe. A május 29-30. közötti konferenciára még lehet jelentkezni, ahol az ingatlanpiac legforróbb témái kerülnek terítékre.

A CPI Property Group támogatásával megvalósuló, "Biztonság. Élmény. Ingatlan." szlogennel fémjelzett biciklitúra mintegy 40 résztvevője vágott neki a 150 kilométeres útnak az Etele Plaza Tejmadár kávézójától. A rendezvényen a gazdasági kilátások, turizmus, építőipar, ESG és a jövőbeli várakozások kerülnek majd előtérbe.

Az első nap fő témái között szerepel a hazai ingatlanpiac trendjei, a turizmus helyzete, az irodapiac jövője, a bérlők új elvárásai, átárazódás, finanszírozási kérdések, ESG az ingatlanpiacon, építőipar és fitout, valamint a logisztika és ipari ingatlanok kérdései. Az estét egy állófogadással egybekötött networking esemény zárja, ahol a résztvevők oldott hangulatban vitathatják meg a nap során felmerült szakmai kérdéseket.

A konferencia második napján az ESG Forum & Brunch keretében az ESG-törvény és annak ingatlanpiaci vonatkozásai, az ESG ingatlanpiaci lecsapódásai, valamint az ESG miatt felmerülő kockázatok, értékbecslés és befektetések témái kerülnek előtérbe.

A tavalyi konferenciáról készült fotós beszámoló szerint akkor még csak 10-15 biciklis vállalkozott a hosszú útra, idén viszont már 40-en indultak Budapestről, és további mintegy 10 becsatlakozóval együtt összesen 50 sportos konferencia résztvevő érkezik meg Balatonfüredre.

A kétnapos rendezvényre a szakmai program elérhető ezen a linken, és még van lehetőség a jelentkezésre. Ne hagyja ki a nyárindító ingatlanpiaci élménykonferenciát!