Újabb válogatott kézilabdázók az ETO férficsapatában

A Győri ETO-UNI FKC férfi kézilabdacsapata bejelentette Balogh Zsolt és Dely Márton szerződtetését, akik a következő szezonban erősítik az NB I-ben újonc együttest.

A győri klub célja, hogy a következő szezonban egy olyan csapatot alakítsanak ki, amely nemcsak a bennmaradást éri el, hanem stabil tagja lesz a magyar élvonalnak. Uhlig Rita, az ETO ügyvezetője elmondta, hogy a csapat megerősítéséhez elengedhetetlen, hogy a fiatal játékosok mellé tapasztalt sportolók is csatlakozzanak. Ennek jegyében Balogh Zsolt, a magyar válogatott játékosa a Ferencváros csapatától, valamint a fiatal tehetség, Dely Márton a NEKA csapatából érkezik.

Balogh Zsolt, a 35 éves tapasztalt játékos, a magyar válogatottban 70 mérkőzésen 221 gólt szerzett, és korábban olyan csapatokban szerepelt, mint Tatabánya és Szeged, utóbbi csapattal bajnoki címet, kupagyőzelmet és EHF-kupa győzelmet is elérve.

Az ETO korábban már bejelentette Uros Vilovski, Vajda Huba és Dean Bombac érkezését is, így a csapat jelentős erősítéseket hajtott végre a következő szezonra.