Gálvölgyi János születésnapi meglepetése és a viccekkel kapcsolatos félreértés

Gálvölgyi János nemrég ünnepelte 76. születésnapját, amely alkalmából kollégái váratlanul köszöntötték otthonában. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki híres komikus szerepeiről ismert, valójában nem kedveli a vicceket, ami néha félreértésekhez vezet. Egy alkalommal például egy rajongója kiakadt rá, mert Gálvölgyi nem állt meg vele viccet cserélni, és fényes nappal hangosan üvöltözött vele az utcán.

Gálvölgyi János a "Szavakon túl" című műsorban beszélt arról, hogy az emberek gyakran azt várják el tőle, hogy mindig a televízióból ismert "Gálvölgyi-figurát" hozza, de ő ezt képtelen megtenni. Egy esetben, amikor nem volt hangulatában viccelődni, egy férfi a Lukács utcában nagyon kiakadt rá, és a Frankel Leó útra érve hangosan szidalmazni kezdte, zengett az utca a "te rohadt, büdös, nagyképű" szavaktól.

A színész elmondása szerint nem tartja magát társasági embernek, és nem kedveli a nagyobb társaságokat, például a közös kirándulásokat vagy síeléseket. Gálvölgyi felesége szerint, annak ellenére, hogy a színész magánzárkában él, sokra vitte az életben. A színész hozzátette, hogy a társaságban leginkább saját magát érzi kényelmetlenül, és nehezen tud feloldódni, valamint szorong az olyan helyzetektől, ahol négynél többen vannak. Gálvölgyi úgy véli, az életben mindenki szerepet játszik, ahogy ő maga is, de állandóan nem tudja alakítani a 'Gálvölgyi-figurát'.

Azonban úgy tűnik, Gálvölgyi János is megteszi az első lépéseket a közösségi média világában, hiszen 76 évesen életében először szerepelt az Instagramon. Kajdi Csaba, aki a hazai "nagymestere" a sztorizásnak, közös videót posztolt vele, amelyben Gálvölgyi humorosan 47 évesnek mondja magát. A videóban Kajdi felköszönti a színészt születésnapja alkalmából, amire Gálvölgyi viccesen reagál az életkorával kapcsolatos félreértésre. Ez a lépés talán segít abban, hogy a közönség még közelebb kerüljön hozzá, és jobban megismerje az ő valódi, nem csak a televízióban látott személyiségét.