Fucsovics és Udvardy tapasztalatokkal gazdagodva távoznak Párizsból

Udvardy Panna pozitívan értékeli a Roland Garroson szerzett tapasztalatokat, és bár csalódott a vereség miatt, hasznosnak látja a párizsi szereplést. Fucsovics Márton is kiesett az egyéni versenyből, de a jövőre nézve bizakodó, és már a füves pályás szezonra készül.

Udvardy Panna számára jelentős élményt jelentett a Roland Garros főtábláján való játék, és noha csalódottan távozott, kizárólag pozitívumokkal gazdagodott a francia fővárosban. Fucsovics Márton hétfőn búcsúzott az egyéni versenytől, de elégedett a teljesítményével és optimista a következő időszakot illetően.

A Roland Garros harmadik napja hamarosan kezdetét veszi, ahol a címvédő Novak Djokovic is pályára lép, bár jelenlegi formája nem a legmeggyőzőbb. A magyarok közül Marzsán Fábián szerdán Grigor Dimitrov ellen lép majd pályára, de a nap folyamán páros mérkőzéseken is szurkolhatunk a magyaroknak.

Fucsovics Márton a hétfő esti mérkőzés után nyilatkozott, hogy a csuklósérülése ellenére jól játszott, és a jövőre nézve ez biztató. A második félévet sikeresen szeretné zárni, és már a füves pályás szezonra készül. A magyar teniszező kedd délután párosban lép majd pályára Emil Ruusuvuori oldalán.

Udvardy Panna a 20. kiemelt Pavjucsenkova ellen esett ki az első körben. A vereség ellenére Udvardy pozitív képet festett az idei Roland Garrosról, és úgy érzi, sokat fejlődött mentálisan és játékilag is. Harmadszor volt tagja a 128-as főtáblának Párizsban.

A mai napra esőt jósolnak Párizsban, ami bizonytalanná teszi, hogy mikor léphetnek pályára a magyar férfi játékosok a páros mérkőzéseken.