Halálba zuhant a fiatal sportoló, egy járókelő talált rá a holttestére

Meghalt Olaszországban egy fiatal kosárlabdázó, miután kitessékelték őt a biztonságiak egy szórakozóhelyről. A rendőrség beszámolója szerint húsz métert zuhant a sportoló a tragédia előtt.

A litván Aurimas Cybas holttestét egy megdöbbent járókelő vette észre vasárnap reggel Genoa városában. A rendőrök jelenleg is vizsgálják a tragédia körülményeit, amely szombat este történt.

A hatóság a térfigyelő kamerák által rögzített felvételeket tanulmányozza, és szemtanúkat hallgat ki, hogy rekonstruálja a történteket. Egy rendőrségi szóvivő szerint az alkoholos befolyásoltság alatt álló 27 éves Cybas valószínűleg elveszítette az egyensúlyát és a mélybe zuhant.

Az ügyészek azonban elrendelték a sportoló holttestének boncolását, hogy megállapítsák, történt-e idegenkezűség. Céljuk ki akarják zárni a lehetőségét annak, hogy valaki hátulról meglökte a férfit.

Cybas péntek este egy klubban bulizott a barátaival, majd néhány ital után állítólag nézeteltérésbe keveredett másokkal. A kidobók nem sokkal később kitessékelték őt a szórakozóhelyről, mert nem tudott lenyugodni – számolt be a The Sun című bulvárlap.