D. Tóth Kriszta: A legpozitívabb visszajelzéseket akkor kaptam, amikor szarul voltam

D. Tóth Kriszta a Ki vele! című műsor legutóbbi adásában beszélt arról, hogy gyermekkorában az etetés volt a szeretetnyelv, és édesapja máig szeretetteljesen kínálja az ételt, amikor hazaérkezik. A műsorvezető elmondta, hogy bár szeret főzni és enni a szeretteivel, a saját testképével kapcsolatban mindig is vegyes érzései voltak.

Ambivalens érzéseim voltak mindig az elmúlt 49 évemben azzal, hogy most éppen hogy nézek ki. Hogy túl sok, túl kevés, satöbbi, ez egy ilyen öt kilót jelent oda-vissza.

D. Tóth Kriszta arról is beszélt, hogy amikor élete legnehezebb időszakait élte meg, akkor kapta a legtöbb pozitív visszajelzést a környezetétől a testére vonatkozóan. Ezek az időszakok magánéleti és egészségi problémák, valamint túlzott munkaterhelés miatt voltak nehezek számára.

Amikor nagyon lefogytam és bezsebeltem ezeket, hogy de jól nézel ki, fogytál?, hú, de vékony vagy, de szép vagy, izé, akkor mindig irtózatosan szarul voltam.

A műsorvezető hozzátette, hogy a társadalom és a környezete akkor adta a legjobb visszajelzéseket a testére, amikor ő maga nem érezte jól magát a bőrében.

A Ki vele! című talkshow-ban D. Tóth Andrással, Krajnyik Cintiával és Csepelyi Adrienn-nel járnak körül különféle témákat, a határok meghúzásától és a nemet mondani tudásról kezdve az önelfogadáson és a kinézeten át a menstruációtól a menopauzáig terjedő női témákig, tabuk nélkül.