Az első magyar Primark üzlet nyitása óriási érdeklődést váltott ki

Vagy száz méteres sor, üdvrivalgás és hangos zene fogadta az első magyarországi Primark üzlet nyitását az Arena Mallban. A bolt megnyitása előtt három órával már voltak, akik a sor elején foglaltak helyet, míg mások a tömeg láttán inkább távol maradtak.

Az üzlet iránt érdeklődők többsége az "olcsó árak, jó minőség" kombinációját emelte ki a Primark kapcsán. Sokan már külföldi tapasztalatokkal rendelkeztek a márkáról, és örültek, hogy mostantól Magyarországon is hozzájuthatnak a termékekhez. Egy baráti társaság külön kiemelte, hogy így már nem kell a repülőt a vásárolt termékekkel terhelniük.

A sorban állók között voltak, akik a délutáni elfoglaltságaik miatt csak korlátozott ideig tudtak várakozni. Egy fiatal férfi a tömeg láttán a barátnőjének azt suttogta: „Hamarabb kimegyek Bécsbe, mint hogy ebbe a sorba beálljak!”.

A vásárlók eltérő célokkal érkeztek: volt, aki inget, fehérneműt szeretett volna vásárolni, mások pedig kifejezetten bizonyos "stitches marhaságokat" kerestek, például herkuleses termékeket a felnőtt gyerekek számára.

A legnagyobb kitartást az a férfi mutatta, aki a sor elején állt és reggel hét óta várt a délelőtt tíz órakor nyíló üzletre. Ő lennadrágot és inget tervezett vásárolni, és boldogan távozott az ajándékba kapott termosszal.