„Köszönöm, hogy vagy nekem!” – Aurelio közös képet osztott meg a gyermeke édesanyjával

Aurelio, a ValóVilág egykori győztese, szabadulása után újra együtt van a kislánya édesanyjával, Nikivel. Az első közös nyaralásukról közös fotót is megosztottak.

Aurelio, miután február 17-én kiszabadult a börtönből, és a reintegrációs őrizetet a baji otthonában töltötte, újra találkozott kislányával, akivel hamar kialakult a szoros kapcsolat. A nyomkövetővel a lábán számolta a napokat, míg május 26-án végre eltávolíthatták róla, és szabad emberként folytathatta az életét.

A börtönben töltött idő alatt Aurelio sokat változott, és elmondása szerint a vehemensebb, ingerlékenyebb oldalát maga mögött hagyva, lenyugodott és készen áll a családi életre. Nemrégiben fedte fel, hogy a kislánya édesanyjával, Nikivel újra egymásra találtak, és mostantól együtt nevelik Szofit.

Az elmúlt hónapokban Aurelio és kislánya között kialakult az apa-lánya kapcsolat, és a szülői szerepbe is belejött. Szofi édesanyjával is közelebb kerültek egymáshoz, és már mint egy pár, közösen nevelik a gyermeküket. Aurelio szabadulása óta szeretnének minél több közös élményt szerezni, és sok tervük van a nyárra.

Az első közös nyaralásukat a magyar tengerhez, egy fényűző szállodába szervezték, ahol Aurelio először posztolt közös fotót a szerelmével. A képen Nikinek figyelemre méltóan csinos alakja van, és a szerelmes pár boldogsága szinte grepezdik a fotón.

Aurelio a közösségi médiában is kifejezte érzéseit: "Minden sikeres férfi mögött áll egy NŐ, aki még sikeresebbé teszi! Köszönöm, hogy vagy nekem! Marad végig" - írta, szerelmet vallva Nikinek.