Fitneszélményekre kihegyezve: megjött a Honor Band 9

A Honor Band 9 egy olcsó eszköz, de ezt jól titkolja a modern dizájnnak és a fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkcióknak köszönhetően. Az 1,57 hüvelykes amoled kijelző 60 Hz-es frissítési frekvenciára is képes.

A Honor Band 9 felülmúlja az elődjeit. Az always on display kialakítás, a 96 edzési lehetőség és az akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kiváló fitnesztársként szolgál, amely támogatja a felhasználókat az egészségesebb és aktívabb életmód kialakításában. Az elegáns és könnyű eszköz tömege mindössze 16,3 gramm, a vasragsága csak 9,49 milliméter, ami megfelelő kényelmet ad sportolás közben is. A karkötő gyorsan kioldható és könnyen levehető pánttal készült, ami lehetőséget ad rá, hogy a kívánt stílusnak megfelelően lehessen személyre szabni az eszközt.

A Honor célja a Brand 9-cel, hogy javítson a felhasználók fitnesz- és egészségi állapotán, ezért számos innovatív funkciója van. A Fitness Age funkció a felhasználók maximális oxigénfelvételén alapuló felmérést végez, így szakzsargon nélküli értékelést nyújt a fittségi szintjükről. Az eszköz az általános fittség elemzésével és a teljesítmény követésével lehetővé teszi, hogy hatékonyan tervezzenek, és fejleszthessék magukat.

A Band 9 összesen 96 edzésmódot kínál a különböző felhasználói igényeknek és preferenciáknak megfelelően. Az atlétikai sportoktól kezdve, a táncon át a vízi sportokig és a labdajátékokig a felhasználók pontos adatokhoz férhetnek hozzá az edzések optimalizálása érdekében. A kiegészítő a fitneszkövetésen kívül átfogó, egész napos egészségi monitorozást is kínál például a pulzusszámról, a vér oxigéntelítettségről, az alvás minőségéről, a stressz szintjéről és a menstruációs ciklusokról szolgáltatva információkat.

A Band 9 kitartó akkumulátorral és jó minőségű kijelzővel érkezik. A 180 mAh kapacitású akkumulátorral akár 14 napos üzemidő is elérhető egyetlen feltöltéssel. Az eszköz támogatja a mágneses töltés is. Az 1,57 hüvelykes amoled kijelző az indítóoldalon két sorban jeleníti meg az ikonokat. Az 500 nites csúcsfényerő és az akár 60 Hz-es frissítési frekvencia lehetővé teszi az éles és tiszta képet, így könnyen leolvashatók az információk, illetve az értesítések (például az időjárásáról), az üzenetekről, a zenelejátszásról vagy a telefon megtalálásáról. Az always on kijelzőhöz számos divatos óralap érhető el, így a felhasználók egyedi stílusuknak és preferenciáiknak megfelelően személyre szabhatják a Honor Band 9-et.

A HONOR Band 9 egyelőre fekete színben kapható a nagy műszaki kereskedések kínálatában 14 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.