Újra összeáll a Golden Coast

A 2010-es évek elején nagy népszerűségnek örvendő Golden Coast együttes újra összeáll. Mandula Ádám és Járvás Levente, az együttes két frontembere, akik 2015-ben külön utakon folytatták tovább, most úgy döntöttek, hogy újra egyesítik erőiket.

Az együttes, amelynek tagjai a közönség előtt is ismertté váltak az Éden Hotel és a Money or Love című műsorok révén, közel egy évtizedes szünet után tér vissza a zenei életbe. Levente, aki az állattenyésztés területén is kipróbálta magát, most ismét a zenére helyezi a hangsúlyt. "A zene mindig is az életem része volt, de az utóbbi években már csak hobbi szinten foglalkoztam vele, most viszont úgy döntöttünk Ádámmal, hogy ismét összeállunk. Egy-két héten belül pedig érkezik is a legújabb dalunk, amelyben a Money or Love egyik győztese, Petra is énekel majd" - mondta Levente.

Levente, aki korábban az állattenyésztésben találta meg önmagát és kedvesével közösen üzemeltetett egy vállalkozást, változásokat élt meg a magánéletében is. "A párommal már nem vagyunk együtt, de jó viszonyban váltunk el és azóta is tartjuk a kapcsolatot, mint barátok. A szakításnak nem volt különösebb oka, egyszerűen csak minden nagyon gyorsan történt köztünk, és kiégett a kapcsolat. Most már az állattenyésztést sem együtt csináljuk és nyilván ez hiányzik az életemből, ugyanis imádtam a kutyákkal és a lovakkal foglalkozni. Így viszont több időm marad a zenélésre" - fogalmazott Levente. Az újraalakuló Golden Coast tehát hamarosan új dallal jelentkezik, amelyben a rajongók ismét élvezhetik a régi hangzást, új inspirációkkal kiegészülve.