Repülőn lett rosszul, orvosi segítségre szorult Mike Tyson

Mike Tyson amerikai nehézsúlyú ökölvívó rosszul lett vasárnapi repülőútján, émelygést és szédülést érzett egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőút során, félórával a leszállás előtt. A profi bokszoló orvosi segítségre szorult, azonban szóvivője közölte, már „remekül van”. Az eset kevesebb mint két hónappal az ökölvívó visszatérése előtt történt.

Mike Tyson egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőút során vasárnap váratlanul rosszul lett. Az In Touch Weekly az elsők között számolt be a hétvégi esetről. A sportoló szóvivője reagált a hírekre, miszerint az orvosi ellátása okozott késedelmet a repülőgép felszállása előtt, és tisztázta, hogy a gép felszállása valójában a repülőgép légkondicionálási problémái miatt késlekedett. A szóvivő hozzátette, hogy Tysonnál egy fekély miatt valóban émelygés és szédülés lépett fel, de már „remekül van”.

Tyson ringbe száll a „feltörekvő sráccal”

A július 20-ra tervezett Mike Tyson vs. Jake Paul bokszmérkőzés kapcsán vegyesek a visszhangok. Egyesek szerint a Netflix belépése a sportágba örömteli fejlemény, míg mások aggódnak a 58 éves legendának az életét illetően, aki 31 évvel fiatalabb ellenfelével fog megküzdeni. A promóterek minden idők legnagyobb érdeklődéssel kísért bokszcsemegéjeként aposztrofálják az eseményt, amely az 80 000 nézőt befogadó dallasi AT&T Stadionban kerül megrendezésre. Tyson a hónap elején úgy nyilatkozott, hogy a párosítás „nem lehetetlen”.

„Ő az új feltörekvő srác a színen. Szeretem alapjaiban felrázni a sportvilágot, és most is ezt teszem. Ez csak valami, amit meg akarok csinálni” – mondta Tyson a sajtónak. „Ki más tudná meglepni a sportvilágot? Senki más nem képes erre” – tette hozzá.

A „Mike Tyson Mysteries” sztárja az Instagramon dokumentálta szigorú edzéseit, miközben „visszatért a régi kerékvágásba”. Jake Paul, a 27 éves YouTube-vlogger és bokszoló, szintén megosztotta edzéseit, és egy videóban viccelődött Tysonnal, utalva az 1997-es, Evander Holyfielddel vívott meccsére. Paul egy sajtótájékoztatón „született nehézsúlyúnak” nevezte magát, és kijelentette, hogy képes lesz legyőzni a visszavonult profit.

Jake Paul korábban többek között a vegyes harcművész Ben Askren, a UFC-s Tyron Woodley és az MMA-sztár Anderson Silva ellen küzdött. Tyson 1985 és 2005 között versenyzett profi szinten, és négy évig volt vitathatatlan nehézsúlyú bajnok. A mérkőzést a Netflix élőben közvetíti.