Köllő Babett a rendőri pályáról álmodozott

Köllő Babett színésznőként ismeretes, de gyermekkori álmaiban a rendőri pálya is szerepelt. A fegyelmezett életmód és a katonás rend iránti vonzalma vezethette volna rendőri pályára.

Babett elárulta, hogy ha nem a színészet mellett dönt, akkor valószínűleg a rendőrségnél kötött volna ki. Gyermekkorában két álma volt: a színészet és a rendőri pálya. A színésznő szerint a színházban és a táncban is megvan az a fajta hierarchia és pontos időzítés, amit egy rendőri munka is igényelne. A cirkusz műfaját is említette, mint a fegyelmezett rendszer tökéletes példáját, ahol minden mozdulatnak pontosnak kell lennie a sérülések elkerülése végett.

A magánéletében is fontos számára a stabilitás, mivel a munkájában gyakran szükséges a változásokhoz való alkalmazkodás. A lövészet iránti érdeklődése is ebből a vonzalomból fakad. Nemrégiben kipróbálta az airsoft fegyvereket, és annyira élvezte, hogy fontolgatja, hogy vásárol egyet. Köllő Babett úgy érzi, hogy a lövészetben rejlő potenciál még egy jó filmes szerephez is vezethetne, ahol akár egy szuperhős vagy Lara Croft karakterét formálhatná meg.

Néhány nappal ezelőtt Babett pár fotót osztott meg az Instagram-oldalán, ahol egy hatalmas fegyverrel a kezében pózol. Kiderült, hogy a színésznőtől egyáltalán nem állt távol ez a világ, sőt, az airsoft fegyverrel csak műanyag palackokra lövöldözött. A lövészetet egy baromi jó sportnak és kikapcsolódásnak tartja, amely során teljesen ki tud kapcsolni az ember, hiszen csak az adott pillanatra tud koncentrálni és a célpontra.

Babett azt is elárulta, hogy fiatalkorában fontolgatta a rendőri pályát: "Nekem gyerekkoromban, amikor álmodoztam arról, hogy mi szeretnék lenni, két opcióm volt. Az egyik persze, a színészet, a másik pedig, hogy elmegyek gimnáziumba, és utána rendőrtisztibe. Én imádom a fegyelmet." Annak ellenére, hogy végül más fordulatot vett az élete, most is szereti, ha fegyelem van körülötte, és úgy érzi, egy színész tök jól be tud illeszkedni a hierarchiába. Például egy élő show-nál is minden, másodpercre pontosan, ki van számolva, és ő bírja ezt a katonás rendet.

Bár a munkájában megszokta, hogy állandó a változás, de a magánéletében nehezen viseli, ha valami másképp történik, mint ahogy az el volt tervezve. Szerinte szükség van az életében stabilitásra, ezért áll hozzá közel a lövés.