Csalóvadász lett a 83 éves brit nő, mióta elvált a 37 éves egyiptomi férjétől

Iris Jones, a 83 éves brit nagymama, aki hírhedtté vált, amikor összejött a 37 éves egyiptomi Mohamed Ibrihammal, most csalóvadászatot folytat az online ismerkedési platformokon.

Iris Jones és Mohamed Ibriham kapcsolata 2019-ben vált világszerte ismertté, amikor a brit nagymama Facebookon keresztül ismerkedett meg a fiatalabb férfival. A kapcsolat kezdetben vízumproblémákkal küzdött, de később hivatalosan is összeházasodtak. A pár nyíltan beszélt arról, hogy kapcsolatukat elsősorban a szexuális vonzalom, az intelligencia és a lelki partnerség tartotta össze, és cáfolták azokat a vádakat, miszerint a férfi csak a nő pénzére hajtott volna.

A házasság azonban nem tartott sokáig, és tavaly váratlanul szétmentek. Iris Jones szerint a kezdeti időszakban élvezetes szexuális életük volt, de később a folyamatos viták miatt már nem tudta fenntartani a kapcsolatot. Végül egy macskát fogadott örökbe, mivel az állat nem panaszkodik és csendes társaságot nyújt.

Jones később azt állította, hogy a kezdeti pletykák mégis csak igazak voltak, és Ibriham kihasználta őt anyagilag. A férfi ezt határozottan tagadta, és azt mondta, hogy ő mindig úgy bánt Jones-szal, mint egy királynővel, de őt csak mint szexrabszolgát használta.

Azóta Iris Jones újra a Facebookhoz fordult, de ezúttal nem új partner keresésével foglalkozik, hanem az online csalók leleplezésével. A Mirror idézete szerint figyelmeztetést intéz a sebezhető nőkhöz, hogy óvakodjanak az internetes csalóktól, akik csak a pénzüket akarják megszerezni. Jones azt állítja, hogy az elmúlt hónapban négy csaló próbálkozott nála, de ő mára már profi csalóvadásszá vált.

Jones szerint Ibriham több alkalommal is nagy összegeket csalt ki tőle, és még azt is akarta, hogy változtassa meg a végrendeletét, hogy ő örökölje a házát. A brit nagymama azonban hangsúlyozta, hogy családja mindvégig támogatta őt, és nem engedte, hogy a férfi elidegenítse tőlük.