VV Vivi a reptéren lett kiraboltva: mindenét elvitték

A ValóVilág tizedik szériájának győztese, VV Vivi külföldön, a Nizza Côte d'Azur repülőtéren lett kiraboltva, így pénz, iratok és telefon nélkül maradt.

Szilágyi Vivien, ismertebb nevén VV Vivi, aki a ValóVilág tizedik szériáját megnyerte, most kellemetlen helyzetbe került. Utazása során a Nizza közelében lévő repülőtéren kirabolták, és így minden nélkül rekedt Monacóban. A táskájában voltak az iratai, pénze és a telefonja is, amelyeket elvittek a tolvajok.

VV Robi, aki szintén részt vett a ValóVilágban és szoros barátságot ápol Vivivel, Instagram-sztorijában számolt be a történtekről. Elmondása szerint Vivi egy barátnőjével van, aki segít neki ebben a nehéz helyzetben, és akinek a telefonjáról tudott értesítést küldeni.

A rajongók és a családtagok közül többen is aggódni kezdtek, amikor nem tudták elérni Vivi-t. VV Robi hozzátette, hogy a ValóVilág győztese már elkezdte intézni a hivatalos ügyeket, és a barátnője laptopján keresztül tud kapcsolatot tartani a barátaival és szeretteivel. Az eset kapcsán nem merült fel, hogy Vivi hasonlóan egy 38 éves nőhöz, Chloe Welsh-hez, aki lábtörése után az OnlyFans platformon kezdett el pénzt keresni azzal, hogy gipszben pózol, esetlegesen hasonló módon próbálna meg pénzt keresni a történtek után. Chloe Welsh 2017-ben mindkét lábát eltörte, és miután elveszítette az állását, később az OnlyFansen kezdett el pénzt keresni azzal, hogy gipszben pózol, havonta akár 5 ezer fontot (2,2 millió forintot) is megkeresve ezzel.