Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának állapota kérdéses

Jennifer Lopez Mexikóban tartott sajtónapján került szembe azzal a kérdéssel, hogy vajon igazak-e a pletykák, miszerint válságban van házassága Ben Affleckkel.

A People magazin beszámolója szerint, bár a színésznő az Atlas című új filmjét népszerűsítette, egy riporter inkább a magánéletére volt kíváncsi. A riporter arra volt kíváncsi, hogy valóban válnak-e Ben Affleckkel, mivel a közelmúltban több cikk is megjelent a külföldi sajtóban, amelyek a kapcsolatuk válságáról számoltak be. A pletykák szerint már szét is költöztek, de egyelőre egyikük sem nyilatkozott az ügyben.

Simu Liu, Lopez kollégája, aki a sajtónapon is jelen volt, azonnal közbelépett, és kijelentette, hogy „ezt nem csinálják” a színésznővel. Lopez maga nem adott közvetlen választ a házasságát érintő kérdésre, csupán annyit mondott a riporternek, hogy „tudsz ennél jobbat is”.

A sajtónapon Liu kihasználta az alkalmat, hogy dicsérje Lopezet, kiemelve, hogy a színésznő nemcsak a film producere, hanem olyan fontos kérdésekkel is foglalkozik, mint a reprezentáció és a sokszínűség. Liu szerint Lopez "egy főnök", és ez az oka annak, hogy ő és Sterling K. Brown részt vettek ebben a "gyönyörű filmben".

A Glamour Mex y Latam Twitter-oldalán közzétett videóban látható, hogy a sajtónap során Lopez és Liu elhatárolódtak a házasságot érintő kérdéstől. A riporter kérdéseire Lopez először elnevette magát, majd Liu arra kérte a közönséget, hogy ne firtassák tovább a témát. Végül Lopez csak annyit szúrt oda: „Tudsz te ennél jobbat is”, mire kollégája arról kezdett el beszélni, milyen volt a közös munka Lopezzel.