Trokán Nóra vallomása: “Többszöri megcsalást teljesen toleráltam”

Trokán Nóra elmondása szerint korábbi párkapcsolataiban gyakran alárendelt szerepet vállalt, és még a megcsalást is megbocsátotta, mert nem érezte magát egyenrangúnak. A színésznő pszichológus segítségét kérte, hogy feldolgozza gyerekkori traumáit, amelyek szülei válásához köthetőek.

Trokán Nóra a "Best magazin" által ismertetett "Adom a napom" című műsorban beszélt arról, hogy egy korábbi párkapcsolatában nem tudott egyenrangú félként viselkedni, és a kapcsolat végén érezte csak meg, hogy nem működött jól a kapcsolatban. A színésznő szerint a problémák gyökerei gyerekkorába nyúlnak vissza, amikor szülei válása mély nyomot hagyott benne.

Nóra elárulta, hogy a feldolgozás nem volt gyors folyamat, több évbe telt, míg sikerült tisztázni magában a problémákat, és megérteni, hogy mit kell megváltoztatnia ahhoz, hogy egészséges párkapcsolatban élhessen. A színésznő a "Probléma Hajóssal és Márkóval" című műsorban is beszélt arról, hogy korábban nem merte felvetni még azt sem, hogy szeretne egy kávét inni, mert nem akart problémát jelenteni a környezetének, különösen a párjának.

Trokán Nóra azt is elmondta, hogy többszöri megcsalást is tolerált, mert úgy érezte, meg kell bocsátania, és nem értékelte kellően önmagát. A színésznő szerint ezek a problémák is a szülei válásához vezethetőek vissza, amely kilencéves korában "belé ült". A Blikk által szemlézett Best magazinban idézett beszélgetésben Trokán hozzátette, hogy a megcsalások lelkileg nagyon megviselték, és úgy érezte, mintha belepusztulna, de mégis úgy gondolta, hogy meg kell értenie és megbocsátania. A színésznő kiemelte, hogy ez a helyzet hosszú távon akár egészségügyi problémát is okozhat, mert nem veszi észre az ember, hogy valami nem működik jól. Trokán hangsúlyozta, hogy saját magát nem értékelte annyira, hogy határozottan kiálljon magáért, és ez a felismerés is kemény munkával járt.

A személyes vallomások terén nem csak Trokán Nóra osztotta meg mély érzéseit a nyilvánossággal. Kerekes József, aki A mi kis falunk közkedvelt karakterét alakítja, a Best magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy gyermekkorától kezdve kísérti édesapja elvesztése, ami "egész életemre rányomta a bélyegét". Kerekes elárulta, hogy hajlamos a depresszióra, de nem fordul szakemberhez, mert úgy véli, a pszichológus nem fog tudni változtatni azon, ami a világban vagy körülötte folyik. A színész szerelemmel szereti minden gyermekét, de fia érkezése különösen megdobogtatta a szívét, mivel minden férfi vágya, hogy legyen egy fia, aki továbbviszi az örökségét. Kerekes József a BEST Magazin legfrissebb számában emlékezett meg arról, hogy édesapja 49 éves korában hunyt el rákbetegségben, és ez a tragédia őt is mélyen érintette. A színész 32 éves koráig édesanyjával élt együtt, és elmondása szerint gyáva volt, mert félte a lányoktól, és az apja hiányát érezte, aki nem volt ott, hogy tanácsokkal lássa el vagy útmutatást adjon neki.