Törőcsik Dániel és Bíró Bea New Yorkba költözéséről beszéltek

Törőcsik Dániel tetoválóművész és párja, Bíró Bea modell a Story magazinnak adott interjúban meséltek kapcsolatukról és lehetséges jövőbeli terveikről, amelyek között szerepel New Yorkba költözés is.

Törőcsik Dániel, aki a tetoválás területén ért el jelentős sikereket, nemrégiben kapta meg az amerikai munkavállalói engedélyt. A Story magazinnak adott interjúban elárulta, hogy bár sok időt tölt Németországban, a bázisuk továbbra is Budapest, ahol kedvesével, Bíró Beával élnek együtt. A hírekkel ellentétben nem élnek távkapcsolatban, csupán a munkája miatt van gyakran távol, havonta egy hetet szokott Németországban dolgozni. Az amerikai bevándorlási hivatal két évig tartó vizsgálódása után kapta meg a munkavállalói engedélyt, ami számára egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államokat a tetoválás fellegvárának tartja. Törőcsik elismerésként éli meg, hogy az amerikai művészek vele szeretnének dolgozni, és bár New Yorkban otthonosan érzi magát, egyelőre a költözés csak távlati cél számára.

Bíró Bea, aki modellként és a Nyerő Páros című műsorból is ismert, szintén megosztja Törőcsik iránti rajongását az amerikai metropolisz iránt. Bea már kétszer járt New Yorkban Danival, és közel áll hozzá az amerikai mentalitás, sőt, saját bevallása szerint közelebb is, mint a magyar. A modell elárulta, hogy bár Hongkongban töltött tíz év után három éve tért haza Magyarországra, és mostanra barátkozott meg a gondolattal, hogy itthon maradnak. Bea a jövőben szeretne műsorvezetőként is kipróbálni magát, és szívesen szerepelne olyan műsorokban, mint az Ázsia Expressz vagy a Dancing with the Stars. Műsorvezető-válogatásokon járt is, de eddig nem kapott olyan ajánlatot, amiért feladná a jelenlegi munkáját.

Bea hozzátette, hogy bár mindenhol a komfortzónáján belül érzi magát, kivéve Magyarországon, ahol egyszerűen nem tud azonosulni az itthoni energiákkal. Jelenleg egy amerikai cég budapesti irodavezetőjeként dolgozik, és hiányzik neki a megszokott pörgés, a forgatás, a csillogás. Gyerekkorom óta az életem része a szereplés, amit szívesen csinál.