Rúzsa Magdi és a hármas ikrek: közös asztali áldás és értékek

Rúzsa Magdi, az ismert énekesnő, a Nők Lapjának adott interjúban beszélt az anyaságról, a karrierjéről és a közösségi oldalak hatásairól.

Rúzsa Magdi büszke arra, hogy kétéves hármas ikrei már képesek vele együtt elmondani az asztali áldást, és hangsúlyozza a családi összetartozás és a nevelés fontosságát. Az énekesnő szerint az első három év különösen meghatározó a gyerekek életében, és fontosnak tartja, hogy a gyerekek megismerjék a vajdasági tájszólást, valamint tudják, honnan származnak. Az ikrek már mondják, hogy „Édes Jézus, légy vendégünk…”, és Magdi imádja, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy ámen.

Az interjúban Rúzsa Magdi kritikusan nyilatkozott a közösségi oldalak és az ottani trendek hatásairól. Úgy véli, hogy az embereknek nem kellene ezekhez mérniük magukat, és nem szabad hagyni, hogy ezek az oldalak irányítsák őket. Az énekesnő szerint fontos, hogy az emberek a saját útjukat kövessék, és ne engedjék, hogy a közösségi média nyomást gyakoroljon rájuk. Kiemelte, hogy a közösségi oldalakon számos káros tartalommal lehet találkozni, és úgy érzi, mintha napi szinten nyitogatnánk a kaput az ördögnek. Rúzsa Magdi arénakoncertjén is egy olyan szférát szeretett volna teremteni közönségének, ahol „kívül hagyhatják azt a sok hülyeséget, amivel tömik a fejüket”, és el tudják engedni magukat.

Rúzsa Magdi a karrierjéről is beszélt, elmondása szerint nem szeret nagyot ugrándozni stílusában, és hű marad a pop-rock vonalhoz. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy csak olyan dolgokba vág bele, amelyek hitelesek számára, és tisztában van a saját határaival.

A jövőt illetően Rúzsa Magdi azt tervezi, hogy addig áll a színpadon, amíg jól érzi magát, és van mondanivalója. Az énekesnő elárulta, hogy van A, B és C terve is, de egyelőre nem kezdte el ezeket felépíteni, mert hisz abban, hogy még sok dolga van. Azt is szeretné, ha idővel az ikrek a szerb nyelvet is megtanulnák, és hangsúlyozta, hogy fontos számára, hogy a gyerekek sok időt töltsenek a Vajdaságban, megismerve, milyen a határon túl magyarnak lenni. Az énekesnő saját családi értékeiről is szót ejtett, és foglalkoztatja, hogy ebben a kusza világban mik az igazán fontos értékek.