Pumped Gabo a Balaton Soundról emlékezik meg

Már előre fájó szívvel gondol azokra a napokra Pumped Gabo, amikor nem lesz részese a Balaton Soundnak, ahol egykor felfedezték.

Az Instagramon megosztott fotók révén Pumped Gabo a Balaton Sound fesztiváljának emlékeit idézi fel, amelyek az elmúlt évek során készültek, és ahol annak idején őt is felfedezték. A posztban kifejezi, mennyire szentimentális ember, és hogy tudja, egyszer eljön az az idő, amikor már nem látogat el a fesztiválra.

"Sajnos nagyon szentimentális ember vagyok. Tudom, egy nap hatalmas lesz a fájdalom, amikor többé nem megyünk a Balaton Soundra. Csak képek és videók maradnak, amiket alkalmanként keserédes fájó szívvel nézegetünk majd, egész éjjel. Egyszer eljön az utolsó zene, az utolsó nevetés, az utolsó ölelés a Soundon. Az utolsó idő, amikor egymásra nézünk vidáman, fiatalon. Talán egy nap megmutatom nektek, milyen volt a Balaton Sound nekünk. Bár az nem lesz ilyen békés, mint ezek a képek ezzel a zenével…" – írja Pumped Gabo a bejegyzésében.

Az idei Balaton Sound fesztiválra vonatkozóan egyelőre 12 biztos fellépőről lehet tudni. Gabo annak idején a fesztivál miatt ismerte meg a nagyközönség, miután készült róla egy videó, ahogy remek hangulatban táncolt, és ez már közel tíz éve volt. A fesztivál továbbra is fontos részét képezi életének, hiszen minden évben ellátogatott rá. Azonban most közölte, hogy bár nem biztos benne, hogy mikor, de tudja, hogy egyszer eljön majd az a nap, amikor úgy dönt, hogy többé nem megy el a fesztiválra, és habár ezt a döntést ő fogja meghozni, mégis elszomorítja őt a gondolat, hogy egyszer lesz egy utolsó Sound-élménye. A nyár egyik első zenés fesztiválját, a Balaton Soundot július 3. és 6. között rendezik meg Zamárdiban, és Pumped Gabo szokásához híven izgatottan számol vissza kedvenc elektronikus zenei fesztiválja kezdetéig.