Németh Kristóf a fiától kért engedélyt a randizáshoz

Idén lesz hatodik éve, hogy Németh Kristóf összeházasodott második feleségével, Zitával, aki mára a fiának is nagy kedvence lett.

Németh Kristóf a hot! magazinnak adott interjúban mesélt családjáról és 17 éves fiáról, Lóciról. A színész elmondta, hogy fiuk gyakorlatilag mint egy fiatalember él, aki csak néha találkozik a szüleivel, mivel Szentendrére költözésük óta Nagykovácsiban, az édesanyjánál tölti a legtöbb időt. Lóci jelenleg magántanulóként éli az életét, mivel élsportoló golfozó, és emellett készül a vizsgáira. Németh Kristóf szerint számukra ünnep, amikor lehetőségük van pár napot együtt tölteni.

A színész beszámolt arról is, hogy hét évig voltak kettesben a fiával az első feleségétől való válás után. Ezt követően Zita lépett be az életükbe, aki hamar a fiának is a kedvence lett. Németh Kristóf elárulta, hogy még a randizás előtt fiától kérte az engedélyt, hogy találkozhasson a későbbi feleségével.

Németh Kristóf sajnálja, hogy fia nagykorára egyfajta „hétvégei apuka” lett belőle, ezért amikor csak lehetősége van rá, igyekszik minőségi időt tölteni vele. Hálás volt feleségének, hogy a válás ellenére is megmaradt a jó kapcsolat, és nem veszekedések közepette nevelték a fiukat.

A színészt hamarosan az RTL nézői láthatják majd A Fort Boyard című műsorban. Lóci mozaikcsaládban él, nálunk és az édesanyjánál is van lakrésze. Németh Kristóf második házasságából is született két gyermeke, a 9 hónapos Olivér és a 4 éves Levente.