Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expressz kihívásairól

Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz műsorban szerzett tapasztalataikról meséltek, ahol a kalandok helyett a szoros kapcsolatuk bizonyult a legnagyobb erőforrásnak.

Mikes Anna, a táncosnő és Krausz Gábor, a séf az Ázsia Expressz kalandreality műsorban való részvételükről számoltak be. Kezdetben úgy tekintettek a műsorra, mint egy nyaralásra, de hamar rájöttek, hogy a valóságban komoly verseny vár rájuk. Krausz Gábor áprilisban úgy nyilatkozott, hogy bár semmi jóra nem számítottak, a valóság még az ő legvadabb rémálmaiknál is rosszabb volt.

Krausz korábban elmondta, hogy bár egyetlen percét sem bánják a műsornak, visszamenni már nem mennének. Viccesen hozzátette, ha most érkezne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, mindketten csak két szót mondanának, de ezeket a szavakat nem is fejti ki.

Mikes Anna a hot! magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a műsor során a kihívások ellenére is jól tudtak együttműködni Krausz Gáborral. A táncosnő szerint nem a kalandokkal kerültek közelebb egymáshoz, hanem a már meglévő szoros köteléküknek köszönhetően tudtak jól együttműködni. Mikes hozzátette, hogy bár nem tudták előre, mi vár rájuk, a mindennapokhoz hasonlóan itt is szépen kiegészítették egymást.

Az Ázsia Expressz ötödik évadát a Fülöp-szigeteken forgatták, ahonnan a szerelmes pár nemrég ért haza. Bár csupa jó emlékkel, Anna azt nem tagadja, hogy nagyon nagy megmérettetés volt a számukra. "Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant" - kezdte a hot! magazinnak Mikes Anna, amit a Bors szemlézett.

A műsorral kapcsolatos tapasztalataikat összegzve Mikes Anna elmondta, hogy örül, hogy vállalták a felkérést, de ma már kétszer is meggondolnák, hogy újra belevágjanak-e az ázsiai kalandba. A táncosnő úgy fogalmazott, hogy a műsor bizonyította, mennyire erős a kapcsolatuk, és bár a forgatás örök élmény volt számukra, nem biztos, hogy újra igent mondanának a nagy kalandra. Mikes szerint az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny, és bár nagyon kemény feladat volt, visszatekintve is nagyon örül, hogy elvállalták, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életükben.