Liam Hemsworth mint Ríviai Geralt a Vaják új évadában

Némi paróka, és már nem is emlékszünk Henry Cavillre. Liam Hemsworth veszi át Henry Cavill helyét a Vaják 4. évadában.

Mint ismert, Henry Cavill három évad után hagyja el a sorozatot, és az Amazon égisze alatt készülő Warhammer 40 000 sorozattal lesz elfoglalva. Liam Hemsworth fogja átvenni a Ríviai Geralt szerepét a következő évadban. A változásról a rajongók vegyes érzelmekkel nyilatkoztak, és a sorozat egyik másik szereplője, Freya Allan is kifejezte véleményét a témában. Allan reményét fejezte ki, hogy a rajongók esélyt adnak Hemsworthnek, noha elismeri, hogy a rajongók támadó jellegűek lehetnek, és nem könnyű valaki más szerepét átvenni. Azonban Allan szerint Hemsworth egy nagyon kedves srác, és izgatottan várja, hogy mit fog csinálni a szerepben.

A Netflix hivatalosan is közzétette az első promóciós videót, amelyben a rajongók először láthatják Liam Hemsworth-t Ríviai Geralt szerepében. Az Entertainment Weekly exkluzív fotót is közölt a parókás Hemsworthről, amelyet az Instagramon osztottak meg, így a rajongók már kaphatnak egy kis ízelítőt abból, hogy néz ki majd Hemsworth Geraltként.

A Netflix bejelentette, hogy a népszerű sorozat az 5. évaddal véget ér, és az utolsó két évadban Andrzej Sapkowski könyvsorozatának a maradék 3 részét fogják feldolgozni. A soron következő negyedik évadból a streaming szolgáltató a közösségi médiában osztott meg egy közel 1 perces ízelítőt, amiben Liam Hemsworth először látható új szerepében. A Vaják 4. évadának pontos megjelenési dátumát azonban a streaming szolgáltató egyelőre még nem jelentette be.