Kelly Rowland konfliktusa Cannes-ban és hősies mentés a Gellért fürdőben

Cannes-ban Kelly Rowland énekesnőt egy biztonsági alkalmazott agresszív magatartása hozta ki a sodrából, míg Budapesten a Gellért fürdő úszómesterei mentettek meg egy idős francia turistát, aki a medencében lett rosszul.

A Marcello Mio című film cannes-i premierjén Kelly Rowland, a Destiny's Child egykori tagja, egy biztonsági alkalmazottal került szóváltásba, amikor a vörös szőnyegen a rajongóinak integetett és a fotósoknak próbált pózolni. A Daily Mail szerint a biztonsági ember agresszív volt az énekesnővel, és megjegyzést tett rá. A Grammy-díjas énekesnő a kamerák előtt kiabált a biztonsági őrrel, aki állítólag rálépett a ruhájára, és ezzel kiváltotta Rowland haragját. Az esetről készült felvétel azóta rohamosan terjed a TikTokon.

Ezzel szemben Budapesten, a Gellért fürdőben hősies cselekedet történt. Egy idős francia turista rosszul lett a pezsgőmedencében május 18-án, szombaton délután. Egy diák úszómester észrevette, hogy a 71 éves férfi bajban van, és azonnal a segítségére sietett. A férfi már nem lélegzett, amikor a diák úszómester megkezdte az újraélesztést, amit egy idősebb kollégája folytatott, míg a rohammentő meg nem érkezett.

A francia turistát a Honvéd kórház sürgősségi osztályára szállították, és állapota stabilizálódott. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. büszkén nyilatkozott az úszómesterek helytállásáról, és jutalomban részesítik őket a bátor és gyors cselekedetükért.