Kárpáti Rebeka imposztor-szindrómával küzd és sérülése miatt biceg

Kárpáti Rebeka, a népszerű színésznő, nemrégiben egy önvédelmi oktatáson szenvedett bokasérülést, amely három helyen is komoly szakadást okozott neki. A baleset következtében most mankóval jár, és a gyógyulásra három hónapot jósoltak neki. A felépülés lassú, és továbbra is bicegve képes csak járni, ami hátráltatja mindennapi életét és munkáját.

A Játékszínben szereplő darabokban helyettesítik, mivel a magas sarkú cipőben való járás vagy a lépcsőzés veszélyessé vált számára. Emellett a saját boltjában sem tud nehéz tárgyakat cipelni, ami jelentősen megnehezíti a munkáját. A színésznő úgy véli, hogy a sérülése sokkal komolyabb, mint gondolta, és az élet valamit üzenni akar ezzel.

Kárpáti Rebeka a hot! magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy imposztor-szindrómával küzd, ami azt jelenti, hogy képtelen elismerni a saját sikereit. Úgy érzi, soha semmi nem elég, és mindig van lehetőség a további fejlődésre. Nem tudja feldolgozni, ha valamit tényleg jól csinál, és nem a pénzt érti ezalatt, hanem azt, hogy amit elér, az lehetne még jobb. A színésznő nemrég egy podcastműsorban is beszélt arról, hogy manapság miért lehet nehezebb a híres emberek gyerekeinek, mint amikor ő volt gyerek.

A Blikk elsőként számolt be arról, hogy úgy tűnik, néhány hónap jegyesség után szakított vőlegényével Kárpáti Rebeka. Az egykori szépségkirálynő és a nála 17 évvel idősebb Lénárd András kapcsolata mesebelien idillinek tűnt, bár ingáztak Erdély és Magyarország között, már az esküvőt tervezgették, és a közös baba is szóba került. Rebeka még egy hónappal a súlyos sérülés után is bicegve jelent meg egy fotózáson, és kiderült, nem egy aprócska húzódásról van szó, illetve nemcsak a bokájának, de a lelkének is gyógyulnia kell még.

Kárpáti Rebeka azt is elárulta, hogy a Zsákbamacska számára szerelemprojekt volt, jó volt a társaság, szerette a formátumot és örült a TV2 megkeresésének, hiszen utoljára két évvel ezelőtt vezetett műsort. A szerelem témájában pedig kicsattanó örömmel válaszolt a kérdésre, hogy áll most ezen a téren: „Köszönöm szépen, nagyon jól elvagyok. Kiegyensúlyozott vagyok, egyengetem a vállalkozásomat, játszom a színházban, a saját projektjeimmel foglalkozom, ezekre koncentrálok. Illetve otthon főzőcskézek, meg pakolgatok. Azt hogy mi lesz a jövőben, majd meglátjuk. Ez egy jó, új irány kezdete is lehet.”