Jessica Madsen: A gyűlölködő üzenetek azt jelzik, jól dolgozom

Jessica Madsen, aki Cressida Cowper szerepét alakítja A Bridgerton család sorozatban, nem veszi a szívére a karaktere miatt érkező negatív üzeneteket, sőt, úgy érzi, ezek a reakciók azt mutatják, hogy jól végzi a munkáját.

A Netflixen nemrég debütált A Bridgerton család harmadik évadának első felében ismét láthatjuk Jessica Madsen alakításában Cressida Cowper karakterét. A színésznő a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a nézők milyen "érdekes" megjegyzéseket küldenek neki a megosztó karakterével kapcsolatban.

Madsen elmondása szerint az emberek gyakran fejezik ki nemtetszésüket a karakter iránt, például olyan üzenetekkel, hogy "köszönöm, hogy ennyire utálhatlak" vagy "imádlak ennyire utálni". A színésznő szerint ezek az üzenetek azt jelzik, hogy jól végzi a munkáját, és nem veszi magára a negatív kommenteket.

A színésznő hozzátette, hogy bár gyűlölködő üzeneteket is kap, az interneten való jelenlét mellett örömét leli abban, amikor olyan emberekkel találkozik, akik értékelik a sorozatot. Madsen szerint a harmadik évad későbbi részeiben Cressida karakteréről lehull a lepel, és a nézők megismerhetik azokat a motivációkat, amelyek miatt a karakter olyan, amilyen.

A Bridgerton család harmadik évadának második fele június 13-án lesz elérhető a Netflixen.