Jákob Zoltán még mindig keresi a Nagy Ő-t

Egy évvel a Nagy Ő című műsor után Jákob Zoltán továbbra is az igazit keresi, és bár a műsor óta nyitottabbak felé a hölgyek, még nem találta meg a számára ideális társat.

Jákob Zoltán, a milliárdos vállalkozó, aki a Nagy Ő reality műsorban vált ismertté, még mindig keresi élete párját. A műsorban Hajnal Bettinával alakult ki kapcsolata, de ez a viszony rövid életű volt. Azóta Bettina megtalálta a boldogságot egy másik férfi oldalán, míg Zoltán továbbra is a szerelem után kutat. "Továbbra is szeretném, hogy legyen egy párom, és szívesen ismerkedem is," mondja Zoltán, aki azt is hozzátette, hogy a műsor óta sokkal nyitottabbak felé a hölgyek.

A műsor óta két hölggyel találkozott többször is, de egyikkel sem alakult ki mélyebb kapcsolat. A műsorban megismert nőkkel is tartja a kapcsolatot, de óvatosan közelít feléjük, nehogy ismét csalódást okozzon nekik.

Zoltán az elmúlt év során nem csak a személyes életében, hanem üzletileg is változásokat eszközölt. Új étrendkiegészítő márkát indított, és elkezdett foglalkozni a mentális egészségével is. Elmondása szerint minden reggel spirulinát fogyaszt, ami energiával tölti fel, és a keleti vallások gyakorlatait is tanulmányozza, hogy jobban kezelje a stresszt.

A vállalkozó hamarosan Párizsba utazik, ahol a munka mellett a kikapcsolódásra is lesz ideje. Az utazás során valószínűleg eszébe jutnak majd a műsor alatt megélt közös élmények Bettivel.