Jack Gleeson, a Trónok Harca egykori gyűlölt királya, felismerhetetlenül megváltozott

Jack Gleeson, akit sokan még angyalarcú kisfiúként ismertek meg, mára teljesen megváltozott külsővel él. A Trónok Harca Joffrey királyaként híressé vált színész 32 évesen már alig hasonlít önmagára.

Jack Gleeson neve a 2005-ös Batman: Kezdődik! film pár jelenetében tűnt fel először, de igazi áttörést a 2011-ben indult Trónok Harca sorozat hozott számára. A Joffrey király szerepében nyújtott hátborzongató alakításával a színész a rajongók gyűlöletét is kivívta, de teljesítményét mindenki elismerte.

A Trónok Harca sorozat 2014-ben ért véget Gleeson számára, és azóta szinte semmilyen produkcióban nem tűnt fel. A színész hajszíne, amely korábban szőke vagy szőkésbarna volt, mára sötétebbé vált, és egy jelentős bajuszt is növesztett. Gleeson külső változása sokkolhatja a rajongókat, hiszen a világsztár megjelenése jelentősen eltér a Trónok Harca idején megszokottól.

A sorozat óta Gleeson magánélete is változásokon ment keresztül: 2022-ben feleségül vette álmai nőjét, és a rajongók sem feledkeztek meg róla. A színész a mai napig részt vesz közönségtalálkozókon, és 2022-ben a budapesti Comic Con-on is megjelent.