III. Károly király a Chelsea Flower Show-n

III. Károly király és Kamilla királyné a Chelsea Flower Show virágkiállításon tündököltek, ahol a "felnőtteknek tilos" kertet is megtekintették.

III. Károly király és Kamilla királyné a Chelsea Flower Show-ra látogattak el, ahol a londoni Chelsea Királyi Kórház területén kialakított "felnőtteknek tilos" kertet is megcsodálhatták. A királyi pár a virágokkal együtt ragyogott a helyszínen készült fotók tanúsága szerint.

A Királyi Kertészeti Társaság (RHS) a múlt héten nevezte ki a brit uralkodót védnökének, és ez volt III. Károly első látogatása ebben a minőségben. Édesanyja, II. Erzsébet királynő több mint 70 évig töltötte be ezt a pozíciót, és 2009-ben átadta fiának az RHS Victoria Medal of Honour kitüntetést, ami a szervezet legmagasabb elismerése.

A napsütéses hétfőn a királyi pár több kertet is bejárta, Kamilla királyné pedig később egyedül is felkereste a Bridgerton Gardent, amely a Netflix Bridgerton című sorozatából merített ihletet. Az uralkodó felesége elárulta, hogy ő is megnézte a sorozat első évadát. A Bridgerton sorozat harmadik évadának első négy epizódja május 16-án jelent meg a Netflixen, és a folytatás júniusban várható. A sorozat új évada a hercegnős ruháktól a botrányokig számos elemet tartalmaz, de a karakterek és események egy része érdektelenné és értelmetlenné válik a sok mellékszál és mellékszereplő miatt. A harmadik évadban a Bridgertonok közül Francesca és Colin Bridgerton, valamint a Featherington família, különösen Penelope történetszála kerül előtérbe. A sorozat készítői a nézők visszajelzései alapján fejlesztették a második évadot, amelyben a rajongók kedvelték Anthony Bridgerton és Kate Sharma párosát, azonban a harmadik évadban már nem látjuk őket. A sorozat továbbra is könnyen pörgethető, a poénok ártatlanok, a ruhák csillámlóak, és a helyzetek sokszor jól átérezhetőek.