Gömöri András Máté kanadai karrierje beindult: már forgat is

Gömöri András Máté színésznek úgy tűnik, hogy sikeresen indult el a tengerentúli karrierje, hiszen már egy kanadai film forgatásán vesz részt. A Seneca College színész szakán tanuló Gömöri egy éve költözött Kanadába, és most közösségi oldalán egy olyan videót is megosztott, amelyben kaszkadőr-mutatványait gyakorolja, beleértve egy olyan jelenetet is, ahol látványosan zuhan a földre.

A színész nem egyedül hagyta el Magyarországot, vele tartott felesége, Polyák Lilla és a fia, Bulcsú is. A család így gyakrabban találkozhat Zsomborral, aki Amerikában tanul. Polyák Lilla és Gömöri András Máté nehezen hagyta hátra az Operettszínházat, de tudatosak voltak a váltás szükségességében.

Gömöri András Máté tíz évig volt tagja az Operettszínháznak, és mély érzelmeket táplál a teátrum iránt. „A színházat tényleg ízig-vérig ott tanultam meg, ott ismertem fel rengeteg fontos dolgot. Kaptam mestereket, kaptam barátokat, és most is összeszorul a torkom, amikor rájövök, hogy jó ideig nem fogok azokon a deszkákon állni” – emlékezett vissza korábban.

A házaspár kanadai élete sikeresnek tűnik, Polyák Lilla rendszeresen hazajár ugyan az itthoni munkái miatt, de már Torontóban is fellépett. Gömöri András Máté pedig a testépítés iránti szenvedélyét sem hagyta hátra, versenyeken elért szép eredményekkel büszkélkedhet. A közeljövőben a házaspár egy zenés est keretében számol be eddigi kanadai élményeikről.