Geszti Péter és a filmipar valósága

Geszti Péter, aki májusban ünnepelte hatvanadik születésnapját, nem tétlenkedik: műsort vezet, és számos kreatív projektben vesz részt. A Filmintézet pénzosztási gyakorlatát kritizálva elmondta, hogy a Most vagy soha! filmre fordított hétmilliárd forintot inkább hét különböző filmkészítő között osztotta volna szét.

Geszti Péter nem áll le: műsort vezet, ami nem hiányzott neki, de szereti, mert érdeklik mások sikerkezelési módszerei és felnőtté válásuk. A filmiparból és a közmédiából kiszorulva is talál magának elfoglaltságot, például a Petőfi-film ötletét is megosztotta, amely szerint a Most vagy soha! alkotóinak adott hétmilliárd forintot hét különböző filmre osztotta volna szét, versenyeztetve a forgatókönyveket.

Az interjú napján Geszti sokáig aludt, mivel egy videósorozat vágásával volt elfoglalva az Aréna-koncertjéhez. Az Adom a napom streamközvetítését is figyelemmel kísérte, tornázott, és családi elfoglaltságai is voltak.

A műsorvezetés nem hiányzott neki, inkább kreatív projektekben vesz részt, mint például egy új sorozat kreatív producere, nagyobb koncertjeinek menedzselése, új dalának videoklipjén dolgozik, és egy zenés darabot tervez Dés Lászlóval Petőfiről.

Az Adom a napom műsorvezetése mellett Geszti jól érzi magát, és élvezi a vendégekkel való találkozásokat. A műsor készítése során rájön, hogy nem ismeri eléggé a vendégeit, és sokat tanul az életük igazságairól.

A család és a karrier összeegyeztetésével kapcsolatban Geszti elmondta, hogy néha jobban, néha rosszabbul sikerül, és sok híresség általában nem őszinte ebben a témában. Úgy érzi, családjával megtalálták az egyensúlyt a nyilvános és a privát élet között.