"Ha ­Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár" - Gáspár Zsolti a Győzike Show-ról

Gáspár Zsolti szerint testvére, Gáspár Győző nem lehetne hülye, hiszen ő egy igazi sztár, aki már gyermekkorában megjósolta a saját sikerét. Zsolti aggódik az új sorozat miatt, de biztos benne, hogy az újrainduló Győzike Show ismét nagy siker lesz.

Gáspár Zsolti örömmel fogadta a hírt, hogy a Győzike Show újra képernyőre kerül. Úgy véli, testvére, Győző úttörője volt ennek a műfajnak Magyarországon. Elmondása szerint őket is többször megkeresték, hogy kamerázzák be az otthonukat, de ő nemet mondott, mivel családja nem a rivaldafényre vágyik. Zsolti nem érti, miért kapott annyi bírálatot Győző, hiszen szerinte semmi rosszat nem tettek az emberiséggel.

Zsolti szerint a kritikák, amelyek testvére és családja ellen irányultak, megalapozatlanok voltak. Kiemelte, hogy Gáspár Evelin több nyelven beszél és komoly iskolákba járt, ahogy Virág is, mégis sokan kritizálták őket. Zsolti felháborodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a színészeket a valós életben is azonosítják a filmjeikben játszott karaktereikkel.

Gáspár Zsolti szerint Győző már gyermekkorában tudta, hogy sztár lesz, és ezt az apjuktól örökölte. Zsolti maga csak mellékszereplőként jelenhet meg a műsorban, de úgy véli, hogy a Győzike Show ismét nagy siker lesz, és még azok is nézni fogják, akik nem szeretnék. Azt is hozzátette, hogy Győzőnek fel kell készülnie a kritikákra, de a sztárság ezzel jár.