Crystal McKinney vádja: P. Diddy bedrogozta és szexuálisan bántalmazta

Újabb vád érte P. Diddy-t, azaz Sean Combsot, ezúttal Crystal McKinney exmodell, az MTV 1998-as Model Mission című műsorának győztese állítja, hogy a rapper szexuálisan bántalmazta őt.

Crystal McKinney, az MTV 1998-as Model Mission című műsorának győztese, szexuális bántalmazással vádolja P. Diddy-t, azaz Sean Combsot. McKinney a negyedik nő, aki hasonló vádakkal lép fel az amerikai rapsztár ellen. A New Yorkban benyújtott kereset szerint McKinney azt állítja, hogy 2003-ban, a New York-i divathét egyik rendezvénye után Combs "bedrogozta és szexuálisan bántalmazta" őt.

Az események azzal kezdődtek, hogy McKinney egy vacsorán találkozott a rapperrel, aki "szexuálisan kihívó módon" közeledett hozzá, és arra kérte, hogy hívja fel később. McKinney, aki akkor még csak 22 éves volt, reménykedett, hogy Combs segíteni fogja karrierjét, és még aznap este a rapper meghívta őt a stúdiójába. Ott P. Diddy marihuánát ajánlott neki, amely McKinney szerint más bódító anyaggal volt megspékelve. A panasz szerint Combs látta, hogy McKinney be van állva.

A rapper ezután a fürdőszobába vezette McKinneyt, ahol a panasz szerint "a beleegyezése nélkül csókolgatni kezdte", majd később "orális szexre kényszerítette". McKinney azt állítja, hogy ezután még kábultabbnak érezte magát, majd elvesztette az eszméletét, és később egy taxiban ébredt fel, ami hazavitte őt. A panaszban az áll, hogy "ahogy magához tért, a felperes rájött, hogy Combs szexuálisan bántalmazta" őt.

A modell a New York-i nemi alapú erőszak áldozatainak védelméről szóló törvény megsértése miatt pereli a rappert, valamint a Bad Boy Records, a Sean John Clothing LLC és a Universal Music Group képviselőit.

A vádak sorát tovább bővíti, hogy novemberben P. Diddy volt barátnője, az R&B énekesnő, Cassie is beperelte őt. Nemrégiben pedig nyilvánosságra került egy biztonsági kamera felvétele, amin az látható, hogy a rapper brutálisan rátámadt a nőre. A CNN által közzétett felvételen Combs a földön rugdossa, megrángatja és lökdösi volt barátnőjét egy szálloda folyosóján. A felvétel megjelenése után Combs egy Instagram-videóban vállalta a felelősséget a videóban látottakért, és azt mondta: "Undorodtam magamtól, amikor ezt tettem. Most is undorodom".