"Bezáratom az összeset" - Bochkor Gábor üzenet a balatoni büféseknek

Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezető, nemrégiben a Retro Rádió reggeli műsorában kifejtette, hogy elege van a vásárlók megtévesztéséből, és komoly üzenetet küldött a balatoni büféseknek.

Bochkor Gábor ismert arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét, és ezúttal a Balaton környéki árusok kerültek célkeresztjébe. A Retro Rádió "Bochkor" című reggeli műsorának egyik adásában a márkajelzések kerültek terítékre, amikor is a rádiós arra a következtetésre jutott, hogy a vásárlók gyakran átverés áldozataivá válnak. Különösen akkor, ha nutellás palacsintát rendelnek, mert sokszor csak egy silányabb mogyorókrémes desszertet kapnak helyette.

Bochkor Gábor határozottan állította, hogy a vásárlók becsapása divattá vált Magyarországon, és ezt nem hagyhatja szó nélkül. Ezért fogadalmat tett, hogy megvédi egyik kedvenc desszertjét, és üzenetet küldött a balatoni büféseknek: bezáratja az összes olyan büfét, amely nem igazi Nutellával árulja a palacsintát. Hozzátette, hogy ismerősei vannak az illetékes hivatalnál, így szükség esetén azonnal cselekszik.