Alekosz, a görög isten: félpucér fotón mutatta meg izmait

Alekosz, aki korábban az élvezetek hajszolásáról volt ismert, most brutális izmokkal pózol legújabb fotóján, és úgy tűnik, Akhilleusz is megirigyelhetné az alakját.

Alekosz életmódváltásának eredményeként ma már nem csupán az élvezetek hajszolásáról ismert, hanem mint egy igazi görög isten, aki komolyan veszi az edzéseket és az új Arnold Schwarzeneggerként tűnik fel. A BRFK által is megfigyelt egykori realitysztár az elmúlt időszakban keményen dolgozott azon, hogy izmos testet építsen magának, és úgy látszik, sikerült is neki.

Nemrégiben még voltak, akik azt állították, hogy Alekosz elhagyta a jó formáját és visszanöveszti ikonikus pocakját, de ezek a vádak hamisnak bizonyultak. Legújabb közösségi oldalán megosztott fényképén olyan izmokat mutatott be, amelyekre még Tom Hardy is büszke lenne.

Az elmúlt hónapokban a szerelem is rátalált, új kedvesével együtt egy luxusszállodából jelentkeztek be, ami arra utalhat, hogy párja motiválja őt a mindennapi edzésekben. Ha ez valóban így van, akkor ez a kapcsolat jó hatással van rá, és Alekosz újra a csúcson van.