A TISZA Párt e-kereskedelmi lépése és Magyar Péter politikai tervei

E-kereskedelem területén kezdett el tevékenykedni a TISZA Párt, amely mostantól saját webshopon keresztül kínálja termékeit a szimpatizánsoknak, miközben Magyar Péter, a párt vezetője, az országos politikai színtéren is aktív szerepet vállal.

A TISZA Párt, Magyar Péter vezetésével, újabb meglepő lépésre szánta el magát: webshopot indítottak, ahol a párt hívei különféle emléktárgyakat vásárolhatnak meg. Az online bolt kínálatában olyan termékek találhatóak, mint pulóverek, bögrék és táskák, amelyeket a politikai szervezet logójával és színeivel ellátva kínálnak.

A termékek árai azonban nem mondhatóak alacsonynak:

  • Pólókért 6 990 forintot,
  • Kapucnis pulóverekért 12 990 forintot,
  • Fém bögrékért 4 990 forintot,
  • Vászon táskákért 5 990 forintot,
  • Kerámia bögrékért pedig 3 490 forintot kell fizetni.

Magyar Péter, a párt vezetője, az EP-választásokkal kapcsolatos televíziós vitára készül, és az egészpályás-letámadás jellegű kampányolási stílusáról ismert. A politikus a hvg.hu-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a Tisza Párt programjáról és a vidéki politikai demonstrációkról kellene inkább beszélni, nem pedig a múltról.

Magyar Péter szerint a Fidesz választási eredménye kulcsfontosságú lesz a jövőben. Úgy véli, ha a Fidesz 45 százalék alatt marad, az számukra hatalmas vereség lenne, 40 százalék alatt pedig "végük van". Ebben az esetben előrehozott választásokra vagy a hatalom megtartására törekvésre számít.

A Tisza Párt vezetője azt is elmondta, hogy június 9-e után egy napot pihen, majd a pártépítésnek állnak neki. Jelenleg nincs tagfelvétel, mert nincs idejük a több tízezer jelentkezővel beszélgetni, de később kiválogatják a megfelelő jelentkezőket.

Magyar Péter kijelentette, hogy a Tisza marad a párt neve, és nem várják a pártpolitikusokat, mivel "annyi kiváló jelentkezőjük van, hogy nincs szükségük levitézlett politikusokra". A kormányváltás esetén nem ígér elszámoltatást, de azt ígéri, hogy a leköszönő politikusokat és hozzátartozóikat megkérdezi az adóhivatal a vagyongyarapodásuk eredetéről.

Az EP-választáson egy pár hónapja létező párttól két mandátum is fantasztikus lenne, de Magyar Péter szerint jelenleg nem tud jósolni, nem tudja, "milyen hamis tanúkat, milyen atombombákat hoz elő a Fidesz". A Hvg360-nak adott interjújában kifejtette, hogy a Fidesz 45 százalék alatti eredménye hatalmas vereség lenne számukra, és ha 40 százalék alatt maradnak, "végük van". Ebben az esetben előrehozott választásokra vagy a hatalom megtartására törekvésre számít.

Magyar Péter a Fideszről elmondta, hogy "Orbán nélkül nincs Fidesz", és korábbi reményei egy tisztulási folyamatról nem valósultak meg. Azt is hozzátette, hogy szerinte meg fogják nyerni a 2026-os választást, és nem kell majd senkivel sem koalíciót kötniük.

A politikus arról is beszélt, hogy a választási kampányban őt még soha senkit nem helyeztek olyan pszichikai nyomás alá, mint őt, és hogy a hatalom mindenkit tönkre akar tenni, aki szembeszáll velük. Betámadták a családját, a barátnője édesanyját és a barátait is. A kampány végeztével személyiségi jogi pereket tervez indítani, és külön kiemelte a Megafont is.

Magyar Péter a Momentumot bűnben fogant pártnak nevezte, ami a 2024-es olimpia megrendezése ellen kampányolt. Az irodájukban egy 66 pontos lista található, ami a személyiségtorzulások jeleit szedi össze, és kérte a kollégáit, hogy figyelmeztessék, ha változásokat észlelnek rajta. Siófok volt a századik település, ahol járt, és még száz helyre tervez eljutni, például pénteken Felcsútra érkezik az emblematikus kisvasúttal.