Zalatnay Sarolta lánya örökbefogadásának története

Zalatnay Sarolta énekesnő megindító történetet osztott meg lánya, Niki örökbefogadásáról. Az énekesnő hosszú küzdelem után döntött úgy, hogy örökbe fogad egy gyermeket, akivel egy intézetben találkozott.

Zalatnay Sarolta életében nagy szerepet játszott a gyermekvállalás kérdése. Miután több kísérlet után sem sikerült saját gyermeket szülnie, az intézetben élő kicsik segítését tűzte ki célul. Ebben az időszakban találkozott Nikivel, aki akkor hároméves volt és egy sarokban ülve sírt az intézetben.

Az énekesnő az ATV A NŐ háromszor című műsorában mesélt arról, hogy Niki élete nehéz kezdetek után indult. A kislányt a kórházban hagyták, és mivel a nagymamája súlyos betegsége miatt nem tudta magához venni, úgy érezhette, senkinek sem kell.

Zalatnay Sarolta nem habozott, és úgy döntött, hogy magához veszi a gyermeket, mivel úgy érezte, hogy egymásnak lettek rendelve. Bár akkoriban még házas volt, későbbi válása miatt nagyon haragszik volt férjére, mert úgy véli, a gyermek miatt nem kellett volna elválniuk.

Niki kezdetben nagyon kevés ruhával és játékkal rendelkezett, de Zalatnay mindent megadott neki, amit csak lehetett. Az örökbefogadás után azonban a kislányt mégis megviselte az otthonban töltött időszak, és ennek komoly jelei mutatkoztak. Az első hónapban, amikor már az énekesnőnél élt, bezártságtól való fóbiája miatt üvöltött, ha bezárták az ajtót. Aztán Zalatnay észrevette, hogy Niki gyűjtögeti az ételt, ami nagyon megrendítette.

Zalatnay Sarolta szerint a szeretet minden akadályt legyőzött, és ez segített abban, hogy Niki túllépjen a nehéz kezdeteken.