"Akkor is lesz gyermekem, nem fogok börtönbe vonulni emiatt!" - Béranya segítségével alapítana családot a magyar Ken baba és párja

A ValóVilág kilencedik évadából ismert VV Greg, a magyar Ken baba, és új párja béranya program keretein belül terveznek gyermeket vállalni. A Blikknek adott interjúban Greg beszélt a múltjáról, jelenlegi boldogságáról és a jövőbeli terveikről.

Greg, akit a magyar Ken babaként is ismerhetünk, a Blikknek adott interjúban először szólalt meg titokzatos új párjáról és arról, hogy béranya segítségével szeretnének családot alapítani. A hosszú és bántalmazó kapcsolat után Greg újra megtalálta a boldogságot, és most már egy 10 hónapja tartó kapcsolatban él. A múltjáról elmondta, hogy az előző kapcsolatában értéktelennek érezte magát, és a tettlegességig fajuló veszekedések, valamint a megcsalások miatt mély depresszióba süllyedt.

A pszichológus segítsége nélkül, barátai támogatásával sikerült kimásznia a gödörből, és 18 kilót fogyott két és fél hónap alatt, cukorbetegeknek szánt injekciók segítségével. Greg nyíltan vállalja a melegségét, és elárulta, hogy a jelenlegi párjával Tinderen ismerkedtek meg. A kapcsolatukat a család és a közeli barátok is jól fogadták, bár a párja munkahelyén nem vállalhatja fel a másságát.

A gyermekvállalás terén azonban akadályokba ütköznek, mivel Magyarországon jelenleg nem vállalhatnak legálisan gyermeket. Greg elmondta, hogy csak a gyermek miatt költöznének külföldre, mert nem fogadja el, hogy a kormány döntse el, lehet-e gyerekük. Az örökbefogadást csak utolsó opcióként fontolgatják, inkább saját gyermeket szeretnének, és két béranyát fogadnának, hogy mindketten biológiai szülők lehessenek. Egy TikTok videóban már keresgéltek is béranyát, és több mint 100 nő jelentkezett, hogy szülne nekik gyermeket. A jövőbeli esküvőjükről annyit árult el, hogy Barbadoson, a fehér homokos tengerparton tartanák.