Pataky Attila a földönkívüliekről mesélt Hajdú Péternek

Pataky Attila, az EDDA zenekar frontembere Hajdú Péter vendége volt a 'Beköltözve Hajdú Péterhez' című műsorban, ahol megosztotta élményeit egy sárkánylénnyel való találkozásáról és más földönkívüliekről.

A magyar rockzenész, Pataky Attila nemrégiben Hajdú Péter műsorában tűnt fel, ahol izgalmas történetekkel szórakoztatta a nézőket. A műsor előzetese alapján már sejthető volt, hogy érdekes beszélgetésre számíthatunk. Pataky, aki korábban állította, hogy találkozott már földönkívülivel és idén a 20. UFO konferencián is részt vett, most a műsorvezetőnek mesélt arról, milyen érzés volt találkozni egy sárkánylénnyel. "Amikor meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez a valóság, de hogy mi a valóság... hát onnan is kezdhetnénk. De azt nem lehet elmondani" – idézte fel az élményt Pataky Attila.

Az énekes kifejtette, hogy a lény pusztító tekintetével szemben nincs menekvés, és azt is hozzátette, hogy nem csak az emberhez hasonló földönkívüliek léteznek. "Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez most – hogy mi a valóság? Na, hát innen aztán kezdhetnénk… És ott állsz, azt nem lehet elmondani semmivel. Egy ilyen sárkánylény három, három és fél méter magas, az nagyon kemény. Ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, akkor mint a mesében, elporladsz, mert olyan a tekintete" – mondta Pataky Attila.

Hajdú arra is kíváncsi volt, vajon csak sárkánylények léteznek-e, vagy emberekre hasonlító idegenek is. Pataky szerint „Minden van!”. Az énekes azt is elárulta Hajdú Péternek, hogy képes több ezer méter távolságból is energiákat átadni. A műsor során nem csak a földönkívüliekről esett szó, hanem nosztalgiáztak régi fotókkal is, és az éneklés is helyet kapott a főzés közben. Az adás, amelyben Pataky Attila szerepel, hamarosan megtekinthető lesz, így a nézők maguk is meghallgathatják az énekes különleges történeteit.

Pataky nemrég egyébként arról nyilatkozott, hogy van az, hogy az ufonauták a legtöbbször híres énekeseket keresnek föl: "A zene a legmagasabb szintű rezgés forma, amivel át lehet adni érzéseket, ebben biztos vagyok" – mondta az énekes.