Pásztor Anna visszaemlékezett a Survivor veszélyeire

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies frontembere beszámolt arról, hogy a 2004-es Survivor forgatása során többször is életveszélyes helyzetekbe kerültek. A Partizán Kérdések nélkül nincs változás című műsorában osztotta meg eddig nem ismert részleteket a dominikai forgatásról, és arról, hogy a kamerák nem rögzítették a legveszélyesebb eseményeket.

Az énekesnő, aki civilként vett részt a Survivor – A Sziget második évadában és második helyezést ért el, elmondta, hogy akkoriban még nem ismerte őt széles körben a közönség. Az RTL fizette az útját, és "nagyjából" vigyáztak rá, de többször kerültek halálközeli helyzetbe.

Pásztor Anna részletezte, hogy a forgatás alatt többször is életveszélyes helyzetek adódtak, amelyekről nem készültek felvételek. Példaként említette, hogy a stábsátrat kirabolták, mert éhesek voltak, és ott volt élelem. Az énekesnő hozzátette, hogy a túlélőshow alatt Dominikán polgárháborús állapotok uralkodtak, és az emberek éjszaka próbáltak elmenekülni a szigetről, miközben rájuk lőttek. A parton gépfegyveresek vigyáztak, míg ők próbáltak birkát lopni egy farmról.

„Úgy képzeld el, hogy minket tényleg kiraktak Dominikára, és ott éljél túl, és ha megcsípett a skorpió, akkor majdnem meghaltál. Az egyik kiscsajból előjött a nem tudott betegsége, epilepsziás rohamot kapott, majdnem beleesett a tűzbe. Másfél órányira volt a doki.” – idézte Pásztor Anna szavait a24.hu.

Pásztor Anna beszámolt arról is, hogy a drogbiznisz virágzott a szigeten, és a dílerek a túlélők közé is bejutottak. Egy alkalommal a szerkesztő egy használt tűt talált, és megkérdezte a résztvevőket, hogy ki hozta azt Magyarországról. Az éjszaka közepén machetével kellett a bozótban keresniük, hogy ki lopta el a tripodot és a szerkesztő Nike cipőjét. Ezek az események nem kerültek bele a műsorba.

„Odajöttek a dílerek belőni magukat a szigetre. Odajött hozzánk a szerkesztő, és azt mondta: 'Ezt a herkás tűt most találtuk, ki hozta Magyarországról magával?' Mondtuk, hogy nem mi voltunk. Viszont ha nem mi, akkor ki? Úgyhogy az éjszaka kellős közepén machetével mentünk a bozótba megkeresni, hogy ki lopta el a tripodot és a szerkesztő Nike cipőjét. Ilyen dolgok kimaradtak az adásból, ami kár, hogy nincs benne” – mesélte Pásztor Anna a Partizán műsorban.