Judy válaszolt a kritikákra újabb meztelen fotókkal

Az énekesnő, Judy nem hagyta szó nélkül a kritikákat, amelyeket meztelen képei kapcsán kapott, és újabb fotókkal reagált az Instagramon.

Judy nemrégiben egy gyönyörű szállodában töltötte a családi nyaralást, ahol lánya és párja, Krisztián is vele volt. A pihenés során készült képeket töltött fel az Instagram-oldalára, amelyek között szerepelt egy romantikus, jakuzzis fotó is, ahol szerelmével összebújva látható, nagyon kevés ruhában. A Metropol által korábban összegyűjtött kommentekben a követők nemtetszésüket fejezték ki, egyikük például azt kérdezte, hogy "Intim pillanatok nélkül nem lehet semmit eladni?".

Az énekesnő a kritikákra egy újabb Instagram-bejegyzéssel válaszolt, amelyben az Ébredj mellettem című daluk videoklipjéből származó képeket osztott meg. Judy állítása szerint ebben a videoklipben is legalább annyira látszik a teste, mint a jakuzzis képen. Az énekesnő hozzátette, hogy a klipben viselt fehérneműje szinte észrevehetetlen, és emlékeztetett, hogy ezzel az albummal díjat is nyertek.

A fotók megosztása után Judy letiltotta a hozzászólási lehetőséget a bejegyzés alatt, de ezután sem hagyta annyiban a dolgot, és a kritika hatására egy újabb fotósorozatot osztott meg, ahol szintén alig takarja valami a bájait, ezek a képek azonban már egy régebbi fotózáson készültek.

Judy a Ripostnak elmondta, hogy a jakuzzis fotó készítésekor lánya is jelen volt, és bár a képen úgy tűnhet, hogy nincs rajtuk semmi, valójában ő bikini, Krisztián pedig fürdőgatya viselését állítja. Az énekesnő hozzátette, hogy a lánya, Majszi is olvasta a kommenteket, és nem értette, miért váltottak ki ekkora felháborodást. Judy szerint a szemérmességét illetően az ismerősei tudják, hogy ő a strandra is egyberészes fürdőruhában megy, és viccesen megjegyezte, hogy nyáron talán csadort vesz fel a tengerpartra.

Judy és Krisztián jót szórakoztak a kommenteken, és az énekesnő felvetette a kérdést, hogy csak azért, mert gyermekük van, már nem lehet bikiniben lennie, vagy nem ölelheti meg a párja? Az énekesnőt azonban megdöbbentette, amikor egy nő azt írta neki, hogy eddig Judy volt a kedvence, felnézett rá, de a fotó miatt ezentúl már a dalait sem fogja hallgatni.