Az RTL bejelentette a Fort Boyard – Az erőd sztárszereplőit

Az RTL csatorna hamarosan képernyőre tűzi a Fort Boyard – Az erőd című új kalandjátékát, amelyben számos híresség fog megmérettetni. A műsorvezetői szerepben Istenes Bence látható majd, míg az erőd kincsének védelmezője Janklovics Péter humorista lesz. A versenyzők között olyan ismert személyiségek tűnnek fel, mint Fluor Tomi, Varga Viktor és Janicsák Veca.

Az RTL a 2024-es év egyik újdonságaként a Fort Boyard – Az erőd című műsort tűzi műsorra, amelyet eredetileg 1990-ben mutattak be Franciaországban. A produkció helyszíne egy lenyűgöző tengeri erődítmény, amely Franciaország nyugati partjainál található, és a versenyzőknek fizikai és állóképességi kihívásokkal kell szembenézniük. A műsor a világ negyedik legnépszerűbb kalandjátéka, és Magyarországon a TV2 már korábban is sugárzott egy változatot 2000-ben.

A Fort Boyard – Az erőd második hazai változatában számos híresség vesz részt, akik négyfős csapatokban mérik össze tudásukat. A csapatok között olyan ismert személyiségek szerepelnek, mint Nagy Alexa, Szőke Rebeka, Solti Ádám, Boráros Gábor, Janicsák Veca, Varga Ádám, Kocsis Tibor, Dobos Evelin, Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Noé Viktor, Szorcsik Viki, Molnár Nini, Varga Viktor, Szécsi Zoltán, Kozma Dominik, Kocsis Alexandra, Hunyadi Donatella, Szalay Bence, Molnár Zsolt, Smaltig Dalma, Schumacher Vanda, Henry Kettner, Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Ekhoe, Ozsváth Gergely „Mentha”, Gyenesei Leila, Diaz, Fluor Tomi, Járai Máté, Vásáry André, Lil Frakk, Járai Kira, Singh Viki és Bogdányi Titanilla.

A műsor premierjének pontos időpontja még nem ismert, az RTL őszi megjelenést tervez, a forgatás pedig a közelmúltban kezdődött el. A csapatok sorsának alakulásában a következő játékosoknak is szerepük lesz: Járai Kíra, Balázs Merci, Bogdányi Titanilla, Sápi Vivi, Singh Viki, Szegedi Fecsó, LilFrakk, Vásáry André.

A Fort Boyard erődítménye évszázadok óta áll, eredetileg a francia hadsereg számára építették. A 17. században XIV. Lajos uralkodása alatt tervezték az építését, de csak a 19. században, Napóleon idején kezdték el a felépítését. Az erődítményt végül a 20. században restaurálták a Fort Boyard tévéműsor forgatása kedvéért.

: Index : RTL Hírek : RTL bejelentette, mely hírességek játszanak majd A Fort Boyardban