Vitray Tamás hamarosan dédnagyapa lesz

A 92 éves Vitray Tamás, aki nemrégiben negyedik alkalommal is megnősült, hamarosan dédnagyapaként üdvözölheti első dédunokáját, Noét.

Februárban derült fény arra, hogy a népszerű tévés, Vitray Tamás, életében új fejezet kezdődik: negyedik feleségül vette Ivens Éva egykori operaénekesnőt, aki most Vitray-Ivens néven ismert. A tévésnek első házasságából két fia született, és öt unokája van, közülük a 26 éves Vitray Anna Szofi jelenleg babát vár.

Vitray Tamás a story.hu-nak és az Indexnek is adott interjúban beszélt arról, milyen érzésekkel tekint a közelgő dédszülői szerepre. Elmondása szerint reméli, hogy jó nagypapa lesz, hiszen nem támaszt nagy igényeket az unokáival szemben, és boldogsággal tölti el, ha azok felhívják vagy meglátogatják őt.

A tévés megértően viszonyul az unokák elfoglaltságához, hiszen saját bevallása szerint ő is hasonló helyzetben volt korábban, amikor a munkája miatt kevesebb ideje jutott a családjára. Vitray Tamás azt is hozzátette, hogy a fiai elvált szülők gyermekeiként nőttek fel, ami szintén befolyásolta a közös időt. A közelgő dédunoka, Noé érkezésével kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy igyekszik majd bepótolni mindazt, amit korábban a gyerekeinél és unokáinál elmulasztott. Vitray Tamás már alig várja, hogy megismerhesse dédunokáját, és számolja a napokat Noé érkezéséig.