Nádai Anikó nem rajong a főzésért, de receptjeit megosztja

Nádai Anikó, a kétgyermekes édesanya, nem titkolja, hogy nem szeret főzni, viszont praktikus receptjeit szívesen megosztja követőivel.

A műsorvezető elismerte, hogy bár nem rajong a konyhaművészetért, mégis igyekszik hasznos ötleteket adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő. "Gondolom, észrevettétek, hogy mostanában kicsit több a recept- és az ebédötlet itt, az oldalamon mint azelőtt. Ennek kizárólag egy oka van: nem szeretek főzni" – mondta humorral fűszerezve Anikó.

Azt is hozzátette, hogy a megosztott receptek olyan fogások, amelyeket ő maga is kipróbált, és sikert arattak a családja és barátai körében. "Ezek a receptek csak olyanok, amiket én már elkészítettem, és sikert aratott a család és a barátok körében. Szó nincs róla, hogy én találtam volna fel a spanyol viaszt! Igyekszem majd minél több receptet feltenni összegyűjtve, szóval érdemes lesz figyelni a sztorijaimat. Nem utolsó sorban ezzel a saját dolgomat is megkönnyítem" – osztotta meg terveit Anikó a közösségi oldalán.